Zdravo i lijepo oblikovano tijelo jedan je od najljepših darova koje možete poželjeti ovih blagdana. Zadovoljna.hr će vam ispuniti želju te vas povesti na mjesec dana besplatnog vježbanja i to balet pilatesa koji djeluje na samopouzdanje, eleganciju i profinjenost

Osvijestite i oblikujte svoje tijelo uz najljepše pokrete baleta i najbolje pilates vježbe za razvoj muskulature uz novi i jedinstven program tjelovježbe – balet pilates.

Nataša Huljak baletna je pedagoginja i instruktorica pilatesa i yoge koja već godinama radi u Školi za klasični balet. U želji da spoji ljubav iz djetinjstva – balet i pilates, započela je s programom balet pilatesa.

Program balet pilates na snažan, ali neagresivan način oblikuje tijelo te izgrađuju snagu, fleksibilnost i vretenaste mišiće. Glavni cilj je pretvoriti vježbanje u užitak te razviti poštovanje prema tijelu kroz pažljivo osmišljene i izabrane vježbe te poštivanje osobnih mogućnosti tijela.

Riječ je o pilates programu koji kombinira najljepše pokrete baleta i najbolje pilates vježbe za snagu i razvoj muskulature. Svakom polazniku programa pristupa se individualno i svaki je trening drugačiji i s različitim rekvizitima. Balet pilates usmjeren je na rad svih dijelova tijela, s naglaskom na gornji dio tijela i na pravilno držanje, čemu se kod tjelovježbe rijetko pridaje pažnja.

Program djeluje na samopouzdanje, eleganciju i profinjenost, a riječ je o pilates programu koji kombinira najljepše pokrete baleta i najbolje pilates vježbe za snagu i razvoj muskulature.

Zadovoljna.hr i Santea pilates studio daruju vam mjesec dana besplatnog vježbanja!

Mjesec dana besplatnog vježbanja u Santea pilates studiju darujemo Kristini Kesner iz Siska koja je plesala balet 18 godina, a s dolaskom na studij u Zagreb morala se odreći svoje velike ljubavi. Vjerujemo kako će uživati u spoju baleta i pilatesa!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju