Kako biste propisno zaštitili kožu od nadolazećih sunčevoh zraka, uz kreme nužna je i interna priprema za ljetne dane. Pri tome vam uveliko može pomoći prirodni preparat DermaAstin

U posljednje vrijeme sve je više alergija i opeklina izazvanih štetnim sunčevim zrakama. Upravo je zato prije svakog izlaganja suncu, kožu potrebno dobro pripremiti.

Pri tome nije dovoljno samo nanošenje zaštitnih krema, već je nužno taj najveći ljudski organ za sunce pripremiti i iznutra.

Kao izrazito djelotviran preparat upravo za tu namjenu pokazao se prirodni dodatak prehrani, DermaAstin.

Ovaj je preparat najsnažniji prirodni antioksidans, 550 puta jači od vitamina E i 800 puta jači od koenzima Q10.

Obogaćuju ga i visokovrijedni sastojci poput ekstrakta luteina i zelenog čaja, dok mješavina lanenog ulja i maslinovo ulje iz organskog uzgoja, kao i ulje iz rižinih mekinja te vitamini C i E hrane kožu i održavaju ju zdravom kako bi se uspješno oduprla štetnom djelovanju sunčevih zraka.

DermaAstin zaustavlja djelovanje slobodnih radikala čime sprečava upale i opekline te privremeno starenje kože. Istovremeno pridonosi i smanjenju već postojećih sitnih bora.

Tri sretne dobitnice koje su osvojile DermoAstin su Ana Vučković, Željka Markovec i Meri Srdelić. Zadovoljna i bio&bio čestitaju dobitnicama, a ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju