I najzaposleniji mogu uspjeti uz detoksikacijski program iz Leda

Osjećate se umorno i bezvoljno bez posebnog razloga ili imate povremenu glavobolju? Imate gorak okus u ustima ili probavne smetnje? Ukoliko su odgovori na neka od ovih pitanja potvrdni, preporučamo vam detoksikaciju.

Prošli su blagdani, završila je zima i prije nego što smo postali svjesni, ljeto je već pred vratima. Sada je pravi trenutak da svoj organizam očistimo od nakupina toksina i tijelo vratimo u formu koju zaslužuje. Uz sedmodnevni detoksikacijski program iz Leda i najzaposleniji će se moći pripremiti za ljeto.

Kvalitetna detoksikacija može se provesti u samo sedam dana, a ovakav način čišćenja organizma svakako je bolji od dijete, jer naglasak nije na preskakanju obroka ili izgladnjivanju, već na unošenju kvalitetnih namirnica u organizam. Svakako treba izbaciti alkohol i kofein te slastice, no da bi detoksikacija bila uspješna uz pravilnu prehranu veliku ulogu ima i unošenje dovoljno tekućine.

No, što podrazumijeva pravilnu prehranu koja garantira uspješnu detoksikaciju? Bazu detoksikacije čine povrće, voće i proteini iz ribe, jer su oni lakše probavljivi od proteina iz mesa i mlijeka. Budući da su sastojci za detoksikacijski program jednostavni, dostupni i ukusni, ni recepti za provođenje detoksikacije nisu komplicirani. Uz Ledove ukusne recepte i savjete nađite motivaciju pa će sedmodnevna detoksikacija proći za čas. Preuzmite detoksikacijski meni i vratite se u formu već za nekoliko dana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju