Strastveni pokreti, muško oznojeno tijelo, ženska strast i ritam koji oslobađa seksualnost kratki je opis treninga koji vodi Davor Ilić, prvi hrvatski instruktor zumbe. Doznajte kako to izgledaju njegovi treninzi i što je to zapravo zumba

Trenutno najpopularniji način vježbanja kod žena je svakako zumba.

Senzualni pokreti koje pokreče snažan ritam vrlo su učinkoviti kod skidanja kilograma, ali i stjecanja kondicije, a posebno kada se ispred vas nalazi moćan pokretač odnosno trener.

To jako dobro znaju Istrijanke koje su za svojim majstorom pokreta i ritma Davorom Ilićem potpuno oduševljenje.

Prvi muški trener zumbe u Hrvatskoj može se pohvaliti i dvostrukom titulom svjetskog prvaka u latino caribian plesu, a iz hladnokrvnih i nezainteresiranih pripadnica ljepšeg spola izvlači ženstvenost i seksualnost.

Zumbu je prije dvadesetak godina osmislio muškarac i to Alberto Beto Perez poznatiji kao vrhunski koreograf koji je odgovoran i za vatrene pokrete senzualne Shakire.

Riječ je o mješavini latino glazbe i fitness pokreta koji garantiraju vitku figuru i dobru zabavu koja oslobađa od svakodnevnog stresa.

Tijekom treninga koji traje sat vremena laganim pokretima se dolazi do vrhunskih rezultata jer ples potiče rad svih mišića tijela, a posebno onih stražnjice i bedara što je posebno zanimljivo ženama.

>> Lana Jurčević otkrila tajnu besprijekornog izgleda

>> Pilates lopta smanjuje stres i kalorije

Ako još niste, isprobajte i vi svoje latino pokrete, iznojite se, izbacite negativnu energiju, oslobodite svoju seksualnost i jednostavno zazumbajte.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju