Ana Kuhanec, kreatorica Ana's Sensual fitnessa je u suradnji s Petrom Nižetić i Marijanom Batinić, u sklopu tradicionalne humanitarne akcije 'Žene ženama' snimila 'Ana's Sensual fitness kalendar za 2011.

Ana's Sensual fitness svake godine u predbožićno vrijeme organizira humanitarnu akciju 'Žene ženama' te prikupljeni novac daruje onima kojima je najpotrebnije.

Nakon prošlogodišnje donacije udruzi 'Sve za nju', ove su godine odlučili pomoći dvjema majkama koje se svim snagama bore kako bi svojoj djeci pružile barem ono najosnovnije.

Svi sudionici humanitarne akcije kao zahvalu za donacije na poklon će dobiti Ana's Sensual fitness kalendar za 2011. godinu na kojem gostuju Petra Nižetić i Marijana Batinić koje su na taj način podržale humanitarnu akciju 'Žene ženama'.

Osim Petre i Marijane, akciju su podržale i glumica Marijana Mikulić, pjevačica Lana Jurčević, kao i saborska zastupnica Gordana Sobol te Milanka Opačić.

 

 

'Kao i svake godine do sada pridružujem se humanitarnoj akciji, a ove sam godine uključila i kolegice koje su i inače spremne podržati svaku humanitarnu akciju, osobito one koje su usmjerene pomaganju ženama i djeci. Preblagdansko raspoloženje i veselje koje prati ovo doba godine, postaje još veće kada dio onoga čime smo blagoslovljeni možemo podijeliti s drugima',  izjavila je Gordana Sobol.

Atraktivan kalendar je snimio Igor Cvetković, za styling se pobrinuo poznati hrvatski modni dvojac 'Elfs'.

Ana Kuhanec najavila je i otvaranje Ana's Sensual fitness studia, koji će osim Ana's Sensual fitness programa, isključivo ženama, nuditi i druge oblike vježbanja. Studio će osim fitnessa u ponudi imati i radionice za žene, posebna putovanja, savjete stručnjaka i druge sadržaje, a sve s ciljem podizanja kvalitete života žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju