Opet 'oni' dani u mjesecu? Boli Vas trbuh, imate glavobolju? Osjećate se slabo i iscrpljeno, a baš danas imate važan sastanak, ispit i hrpu neodgodivog posla.

Analgetik koji koristite prestao je djelovati baš za vrijeme sastanka ili usred noć. Vjerojatno ste u tom trenutku poželjeli da je period analgezije (bez boli) trajao duže.

Postoji li rješenje?

Na hrvatsko tržište došao je NOVI bezreceptni analgetik Nalgesin L koji sadrži modernu molekulu naproksennatrij prisutnu već dugi niz godina u brojnim europskim i svjetskim državama. U Americi predstavlja jednu od najbrže rastućih molekula zbog brojnih pozitivnih svojstava. Jedna od tih karakteristika je upravo dugotrajno djelovanje koje osigurava dugi period analgezije zbog čega nećete morati prečesto uzeti novu dozu lijeka (samo 2 ili maksimalno 3 puta dnevno), a bol Vam neće prekidati posao ili san.

BRZO početak djelovanja svima nam je najvažniji kada je BOL u pitanju!

Nalgesin L izuzetno brzo djeluje zahvaljujući brzom otapanju u želucu i brzoj i potpunoj apsorpciji iz tankom crijeva u cirkulaciju. S obzirom da kod primarne dismenoreje dolazi do povećanog stvaranja prostaglandina koji uzrokuje sve navedene simptome PMS-a, Nalgesin L će inhibirati upravo stvaranje prostaglandina, glavnog uzročnika menstrualne boli i upale te na taj način vrlo brzo ublažiti bol.

Kome je namijenjen Nalgesin L?

Nalgesin L je namijenjen djevojkama i ženama sa simptomima primarne dismenoreje u dobi od 15 – 50 godina. Početna doza su 2 tablete.

Što još možete učiniti za sebe kako biste olakšli simptome primarne dismenoreje?

Osim medikamentoznog liječenja savjetujemo Vam da pripazite i na prehranu. Potrebno je izbjegavati mliječne proizvode, crveno meso, žumanjak, smanjiti unos rafiniranog šećera, margarinai biljnih masti. Konzumirajte više mahunarki, žitarica, zelenog povrća, dubokomorske ribe ( tuna, skuša, losos) koji su odlični izvor omega 3 masnih kiselina.
Neka Vas prvi izbor bude analgetik koji brzo djeluje, a trebate ga rjeđe koristiti te osigurava dugotrajnije period bez boli. S obzirom da nikad ne znamo kada će se bol pojaviti, neka Nalgesin L bude uvijek uz Vas. Za više informacija posjetite našu internet stranicu www.nalgesin.hr.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju