Sjajna, bujna i njegovana kosa uvelike utječe na naš svakodnevni život. Dugotrajan stres, nezadovoljavajuća prehrana, hormonalne promjene te različiti drugi fiziološki čimbenici mogu uzrokovati pretjerano ispadanje, gubitak gustoće i volumena kose kako u žena tako i u muškaraca

Neupitno je istaknuti da svi mi želimo imali čvrstu, bujnu i sjajnu kosu koja predstavlja ideal ljepote. Ali kako to postići i pri tome se dodatno i nagraditi?

Normalno gubimo između 80 do 100 vlasi dnevno. Ako je taj gubitak veći govorimo o pojačanom ispadanju kose. Dermatolozi često dijele ispadanje kose na privremeni i trajni.
Privremeni gubitak kose možemo zaustaviti detektiranjem i uklanjanjem uzroka pojačanog ispadanja te potaknuti rast kose adekvatnom njegom.

Pri trajnom gubitku kose ponekad je vrlo teško ili gotovo nemoguće zaustaviti gubitak kose. U tim slučajevima medicinski tretman i adekvatna njega su nužni.

Bez obzira na uzrok važno je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Stoga je važno korijen kose i vlasi opskrbiti hranjivim tvarima potrebnim za rast i regeneraciju.

Krkini laboratoriji spojili su jedinstvenu kvalitetu i farmaceutsko znanje te nude rješenje u obliku linije proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose koja se sastoji od šampona, losiona i kapsula. Linija predstavlja cjelovit pristup u rješavanju problema ispadanja kose jer se proizvodi nadopunjuje u djelovanju osiguravajući potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena kose.

Fitoval linija protiv ispadanja ubrzano obnavlja i jača kosu te sprječava njezino prekomjerno ispadanje. Redovitim korištenjem sva tri proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose postiže se smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira se rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšava njezina vitalnost i volumen. Fitoval se brine da učinak lijepe kose i povećanog volumena započne odmah već nakon prve primjene, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak.

Dopustite da Fitoval bude i Vaš stručnjak za lijepu i zdravu kosu. Pozivamo Vas da posjetite web stanicu www.fitoval.com.hr gdje ćete uz mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija moći pronaći i pravila nagradne igre te odmah riješiti nagradno pitanje. Možda baš Vi osim čvrste i jake kose osvojite i dodatne zanimljive nagrade. Vidimo se na www.fitoval.com.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju