Ako još niste pronašli način vježbanja koji vas u potpunosti ispunjuje, možda sada nađete upravo ono što ste oduvijek tražili. Predstavljamo vam balet pilates, tjelovježbu koja je oduševila žene svih životnih dobi te im vratila eleganciju, lijepo držanje, a s time i samopouzdanje. Balet pilates vam predstavljamo u našoj rubrici 'In je biti zadovoljna', danas u 17.25 u In Magazinu

Ovo nije još jedan trening primabarelina već novi oblik tjelovježbe osmišljen za žene kojima je zdravlje i lijepo držanje na prvome mjestu.

Balet pilates savršen je spoj za dobivanje izduženih mišića, a osmislila ga je Nataša Huljak. Nataša je baletna pedagoginja već dvadeset godina, a zadnjih devet podučava i pilates.

>> Pripremite se za kratko: Učvrstite guzu i trbuh

>> Kombinacijom baleta i pilatesa do vretenastih mišića

'Nekakav logični slijed je bio zapravo da spojim jedno i drugo kako bi potakla tijelo da na nov, drugačiji način izvuče iz sebe onaj maksimum.

Osmislila sam nešto novo, neprepoznatljivo do sada i nešto što će biti zanimljivo ženama zapravo da ih potaknem da izvuku iz sebe eleganciju, lijepo držanje i nešto drugačije', rekla je Nataša Huljak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju