Nakon izlska s Farme Ivan Hrvatska se uputio na pregled kod 'pravih doktora' koji su mu pomogli otkriti je li zdrav i što napraviti s viškom vode i masti u tijelu

Oduševeljena životom na Farmi Ivan Hrvatska je otkrio kako su baš svi farmeri super, a Kiki uz to još i najbolje kuha pa nikada nisu bili gladni.

Da je hrana bila izvrsna uskoro je u Poliklinici Nemetova pokazala i vaga. Ivan je skinu o čizme i čarape i hrabro stao na mašinu i mašina je rekla - ima 1 kilogram masti viška.

Mašina je otkrila i kako Ivan Hrvatska u svom tijelu ima 6 litara vode viška, na što se nasmijao i zamolio doktoricu da još jednom provjeri je li to stvarno voda jer je prešutio da je bio na fešti!

Doktorica mu je preporučila malo više fizičke aktivnosti kako bi se riješio viška vode i masnoće te poradio na mišićnoj masi. Mjerenje je također pokazalo da Ivan nema masnoća na trbuhu, što je česti problem kod muškaraca, a biološka starost tijela mu je 34 godine, a s obzirom da Ivan ima 35 doktorica je izvukla veliki osmijeh na njegovo lice.

Ivan je oduševljen osobljem u klinik Nemetova, zadovoljan je što mu radi srce, a i mozak mu je ok.

 

Uputite se u Centar za regulaciju tjelesne težine!

Svi se u vlastitom tijelu želimo osjećati bolje, izgledati bolje, biti zdraviji. Način ili stil života što ga čine prehrana, tjelesna aktivnost i bavljenje svojim tijelom, treba biti odluka za cijeli život. Pretilost je jedan od najvećih zdravstvenih problema kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Prekomjernu težinu u Hrvatskoj ima čak 67,7  posto muškaraca i 58,2 posto žena.

Većina ljudi prekomjerne težine želi smršaviti. No, pravila zdrave prehrane su jednostavna i preporučuju se svima, bez obzira na životnu dob i način života. Osim vremena i napora, za uspjeh je nužno odabrati odgovarajući trenutak za početak programa za regulaciju tjelesne težine.

>> Kontrolom tjelesne težine do ljepšeg izgleda i boljeg zdravlja

Kako biste kontrolirali svoju težinu, potrebno je kontrolirati način na koji razmišljate. Tek tada ćete moći svoju pažnju učinkovito usmjeriti na kontrolu težine. U svemu će vam pomoći stručno osoblje Poliklinike Nemetova

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju