Hit mršavljenje koje u samo 45 minuta garantira do šest kilograma manje u Hrvatskoj je postao pravi hit. Tretman hidrokolon je isprobala i Miss Hrvatske katarina Banić u nadi da će se vratiti na svoju staru kilažu

Još jedan od svjetski poznatih medicinskih tretmana u Hrvatskoj je postao pravi hit.

Hidrokolon je suvremena metoda ispiranja crijeva toplom filtriranom vodom koja očisti oko dva metra debelog crijeva. Tretman traje oko sat vremena i nema nikakvih neugodnosti za pacijenta.

Nakon hidrokolona pacijenti su tri do šest kilograma lakši, odnosno iz njihovog tijela tekućina ispere toliko fekalija zbog čega su holivudske zvijezde poludjele za ovim tretmanom.

Među prvima koja je otkrila čudesni učinak ovog bizarnog tretmana bila je princeza Diana, dok mu se danas svakodnevno podvrgavaju Madonna, Jennifer Aniston, Paris Hilton i Pamela Anderson.

I Miss Hrvatske Katarina Banić odlučila je izgubiti pokoji kilogram ovom metodom mršavljenja. Nakon tretmana misica je bila i više nego zadovoljna, a ističe kako nelagodu ili bol uopće nije niti osjetila.

>> Bizarni tretmani slavnih i lijepih

>> Kućni beauty tretmani kojih se treba čuvati

Želite li i vi isprobati ovaj popularan tretman, morat će te izdvojiti 500 kuna, a početna terapija traje četiri do šest tretmana svakih sedam dana, no budite strpljivi jer lista čekanja je poprilično dugačka.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju