Nutrico dijeta jednostavna je i praktična – bez odricanja, brojanja kalorija, potrage za namirnicama i dugotrajnih priprema. Baš ono što vam treba za pripremu tijela za ljeto

Riječ je o dijeti temeljenoj na unosu hrane s povećanim udjelom proteina relativno niske kalorijske vrijednosti koji se zbog svoje strukture teže probavljaju, pri čemu dolazi do iskorištavanja masti kao glavnog izvora energije. Do gubitka kilograma prvo dolazi na mjestima s najviše masnog tkiva, a mišićna masa ostaje sačuvana.

Nutrico dijeta jednostavna je i praktična – bez odricavja, brovanja kaporija, otrage a namiricama iAdugotrajnih priprema. Uključuje tri faze s prilagođenim jelovnikom, što omogućuje postupno uvođenje svih skupina namirnica bez ugrožavanja postignutih rezultata. Nutrico Diet® dostupan je kao,plan za?7 i 14 ?ana.

_p>PaketCza 7 dana namijenjen je onima koji su si postavili manje ciljeve za idealnu tjelesnu masu, a paket za 14 dana osobama koje žele više smršavjeti. Paketi su prilagođeni užurbanom načinu života većine ljudi jer sadrže ukusne obroke s povećanim sadržajem proteina koji se jednostavno i brzo pripremaju (juhe i slani obroci, kremasti deserti, topli i hladni napitci) te gotove međuobroke (keksi, čokoladice).

'Osim što je jednostavan i praktičan, Nutrico Diet® program objedinjuje učinkovitost proteinskih dijeta i blagotvornost raznolike, uravnotežene prehrane. Proizvodi imaju nizak sadržaj masti, rano se uvode ugljikohidrati bitni za uravnoteženu prehranu, a uključena je i svakodnevna konzumacija voća i povrća, što osigurava potrebne vitamine i minerale te prehrambena vlakna neophodna za pravilnu probavu.', pojasnila je nutricionistkinja Sandra Krstev Barać.