Osim što su prelijepe, talentirane, popularne i slavne Jennifer Aniston, Demi Moore i Alicia Keys krasi još jedna zajednička osobina koja ih je spojila u zajednički projekt čiji je cilj osvijestiti žene diljem svijeta o najraširenijoj bolesti današnjice - raku dojke

Tri ljepotice zajedničkim su snagama režirale potresnu, ali i pomalo komičnu životnu priču i prenijele ju u kratkometražni film pod nazivom 'Lifetime’s Five'.

Samo za čitatelje časopisa Glamour pozirale su s osmjehom na licu, u jednostavnoj kombinaciji traperica i bijele majice osvrnuvši se na projekt koji ih je spojio i koji im je promijenio pogled na život.

'Za nas je to bio veliki izazov. Željele smo napraviti priču koja će balansirati između drame i humora, a sve kako bi ju čim više približili širokoj publici. Željele smo informirati i zabaviti publiku, a ne ih opterećivati', izjavila je Jennifer Aniston čiji je život otkada je u vezi s Justinom Therouxom ponovno u centru pažnje.

I 49 godina stara Demi Moore je priznala kako je i sama zatvarala oči pred ovim vrlo ozbiljnim problemom. 'Mislim da svi mi zatvaramo oči pred problemom zvanim rak dojke i mislimo da s takve stvari događaju nekom drugom. Moram priznati da sam i sama bila takva no nakon ovog projekta razmišljam puno drugačije'.

>> Holivudske zvijezde koje su pobijedile rak dojke

>> Geri Halliwell: Dekolteom u borbu protiv raka dojke

Dvadeset godina mlađa pjevačica Alicia Keys svoju je ulogu u projektu shvatila vrlo ozbiljno, jer je i sama okusila kako je to kada ti bliska osoba oboli od ove teške i smrtonosne bolesti. 'Na žalost niti moju obitelj nije zaobišla ova bolest i upravo zbog toga znam koliko je teško i zastrašujuće prolaziti kroz takvo nešto.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju