Buduća princeza Kate Middleton poznata je po svojoj posvećenosti vježbanju. Upravo zahvaljujući fizičkim aktivnostima poput trčanja i redovitog vježbanja u teretani, uspjela je održati zdravu i vitku figuru. No, zbog stresa oko vjenčanja izgubila je kilograme i to na mjestima koje bi ženstvena vjenčanica trebala naglasiti

Pripreme oko vjenčanja veliki su stres za svaku mladenku, a kada je riječ o budućoj princezi jasno je kako se unatoč mnogobrojnoj ekipi zaduženoj za taj veliki događaj, pritisak povećava do neslućenih granica.

To jako dobro zna Kate Middleton čije se vjenčanje za princa Williama 29. travnja najavljuje kao događaj koji bi po interesu medija i javnosti ipak mogao zasjeniti grandiozno vjenčanje princa Charlesa i princeze Diane.

Ona je zbog stresa i potrebnih priprema u posljednjih nekoliko mjeseci izbila 7 kilograma što bitno utječe na njezin odabir vjenčanice koja bi trebala biti izrazito ženstvenog kroja. Atributi sportu naklonjene buduće princeze tako su manje izraženi nego na samom početku potrage za savršenom haljinom.

Kako bi vratila izgubljene obline Kate Middleton u svoju je prehranu unijela više ugljikohidrata te 6 do 8 manjih obroka dnevno.

'Za nekoga tko je tako aktivan kao Kate nije lako dobiti kilograme. No, ukoliko prekine s vježbanjem u teretani i promijeni prehranu, rezultati će biti vidljivi do dana samo vjenčanja' rekao je izvor blizak zaručnici princa Williama.

Na njezinu visinu od 175 centimetara trenutnih 50 kilograma zaista nije zdrava kilaža što zna i Buckinghamska palača koja se u prošlosti već susretala s problemima s kilogramima kakve je imala princeza Diana.

>> Kate Middleton gubi kilograme zbog vjenčanja

>> FOTO: Dizajnerica Kate Middleton postala hit

No, nitko ne sugerira da bi i kod ove 29 godina buduće princeze mogao biti riječ o poremećaju u prehrani, već o mnogobrojnim obavezama i pritisku s kojim se nije lako nositi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju