Mjesec danas besplatnog vježbanja Zadovoljna.com.hr darovala je u prave ruke. Čitateljica Dunja uživa u treningu, pazi na prehranu i ustrajna je u namjeri da ostvari svoj cilj - crnu odjeću iza koje se skrivala zamijeni lepršavim ljetnim kreacijama!

22-godišnja Dunja Stunić javila se na natječaj i svojim toplim pismom oduševila redakciju. Nakon kratkog vremena shvatili smo kako je nagrada uistinu otišla u prave ruke.

Nezadovoljna svojim izgledom i odlučna u namjeri da nešto promjeni, Dunja na treninge u City Fittnes&Spa centar dolazi iz Zaboka.

Dunji je vijest o osvajanju nagrade stigla na dan kada je nažalost primila obavijest o otkazu, no mladu djevojku to nije pokolebalo u namjeri da promjeni svoj izgled.

Osoblje City Fittnes&Spa centra ju je oduševilo na prvi pogled, a treneri Tomislav i Domagoj su složili program prema kojem marljivo vježba tri puta tjedno.

'Mislila sam da ću biti jedina buca u dvorani, no atmosfera je vrlo opuštena i stvarno sam motivirana', rekla je Dunja koja je naučila dosta vježbi koje će sigurno nastaviti raditi sama kod kuće.

>> Zategnute noge i seksi trbuh su misija koja može uspjeti!

>> FOTO: Uz malo truda izmamite uzdahe na plaži

>> Darujemo vam mjesec dana besplatnog treninga!

Dunja je promijenila i prehrambene navike pa sada umjesto brze hrane radije pojede salatu te voće.

'Htjela bih smršaviti desetak kila, no već sada se osjećam odlično i puno više se smijem', priznala je Dunja i vratila se treningu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju