Lijepa i njegovana kosa ponos je svake osobe i odraz zdravlja. Međutim velik broj osoba danas ima problema s alopecijom, djelomičnim ili potpunim gubitkom kose. Praktično rješenje tog problema je nošenje kvalitetne vlasulje koju možete dobiti besplatno uz potvrdu HZZO-a

Razlozi mogu biti nasljedne osobine, stres, loše prehrambene navike, hormonalna neravnoteža (najčešće kod žena tijekom trudnoće i nakon poroda), a sve je više i onih koji bez kose ostaju zbog podvrgavanja kemoterapiji i zračenju radi liječenja zločudnih bolesti.

Gubitak kose je teško iskustvo koje uvelike može doprinijeti opadanju samopouzdanja i time ugroziti normalne međuljudske odnose.

>> Blistava koža i kosa nisu pokazatelji zdravlja

>> 7 grešaka kojima nesvjesno štetimo kosi

Navedeni problemi lako su riješivi s obzirom da na tržištu postoji velik broj pokrivala za kosu, no jedan od najjednostavnijih načina za što prirodniji izgled je nošenje kvalitetnih vlasulja modernog ili klasičnog izgleda.

Odabirom vlasulje osobe s problemima alopecije lako mogu uskladiti željeni stil frizure i boju kose. Tvrtka Quince nudi vlasulje od izuzetno kvalitetnih umjetnih vlakana koja su licencirani proizvod s certifikatom Svjetske zdrastvene organizacije. Kvaliteta umjetnih vlakana omogućava mekoću i izgled prave kose, a prednost im je umjerena cijena te lako održavanje. Vlasulje su lagane, udobne i neupadljive.

Osobama kojima je vlasulja potrebna iz medicinskih razloga u Quince-u je mogu dobiti s potvrdom Hrvatskog zavoda za zdrastveno osiguranje (HZZO). Potvrdu o potrebi vlasulje kao estetskog pomagala potrebno je prethodno zatražiti kod izabranog liječnika opće medicine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju