Želite li opustiti sva osjetila, uživati u masažama i prirodnim ljepotama, ne propustite raznovrsne wellness pakete, koje vam uz popust od čak 62 posto nudi Crno Jaje

Razmazite sva svoja osjetila u popularnom Radisson Blue Resortu**** u Splitu, uz 2 noćenja u sobi s pogledom na more i neograničeno korištenje wellnessa i spa voucher u iznosu 150 kuna!

Uz 50% popusta u Opatiji vas očekuje bogati spa program za dvije osobe uz whirpool, finsku saunu, tursku kupelj, relaks zonu u prekrasnom Grand Hotelu Adriatic****! Uživajte u prirodnim ljepotama Dubrovnika i relaksirajte se u spa centru uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Villi Residence**** i čak 61% popust!

Aristokratska revitalizacija za dvije osobe u hotelu Trakošćan**** u Zagorju - provedite 3 prekrasna dana uz polupansion, 2 sauna programa, neograničeno korištenje bazena, fitnessa, saune, domaću hranu…

3 dana wellnessa u Istri u hotelu Maestral**** uz 2 noćenja s doručkom, neograničeno korištenje bazena s grijanom vodom i spa ulaznicu i to sve za 2 osobe! Spa & Sport Resort Sveti Martin Vas zove na otkrivanje čari wellnessa uz neograničeno korištenje svih bazena termalnog kupališta,noćno kupanje, poklon voucher od 50 kuna u centru za kralježnicu Lumbalis za samo 599 kn!

Idealna kombinacija - wellness i skijanje za dvije osobe! Skijanje na Krvavcu i wellness u hotelu Silvester nadomak Ljubljane ili smještaj u hotelu Ribno na Bledu!

Posjetite nam i susjednu BiH, te popularno odredište Aquareaumal, gdje ćete se provesti po najpovoljnijoj cijeni na tržištu za samo 680 kn uključujući Polupansion za 2 osobe uz 3 dana, 2x aroma masaža sa eteričnim uljima,2x parna kupelj ili sauna - 20 min., 2x soba za relaksaciju sa osvježavajućim napitcima i voćem. Uživajte, zaslužili ste!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju