Nakon senzualnog i izrazito atraktivnog plesa oko šipke studio Ana's Sensual fitness pripadnicama ljepšeg spola nudi još jednu poslasticu koja opušta um i dovodi tijelo u formu. Riječ je o metodi vježbanja pod nazivom AM Method koju su isprobale poznate polaznice

 Ana's Sensual fitness studio održat će predstavljanje nove metode vježbanja pod nazivom AM Method.

Ovaj izuzetno senzualan način vježbanja predstavit će se damama iz javnog života, tv voditeljicama Marijani Batinić i Petri Nižetić, glumicama Mariji Borić i Marijani Mikulić te pjevačicama Jasni Bilušic i Maji Vučić.

>> VIDEO: Saborska zastupnica uživa u plesu na šipki

Zaštitno lice i promotorica nove metode vježbanja je svjetski poznata manekenka Adrijana Dejanović koja će je i sama osobno predstaviti.

Prema AM metodi se od ove sezone može vježbati u Hrvatskoj samo u Ana's Sensual fitness studiju.

'Činjenica je da današnji tempo oduzima puno ženstvenosti ženi tako da svaki trenutak da se vratimo nekoj svojoj iskonskoj prirodi, neka gracioznost i senzualnost to treba zalijevati kao nježnu biljku', kaže Jasna Bilušić koja je jedna od poznatih polaznica.

'Cilj ove metode je osim oblikovanje tijela i očuvanje lokomotornog sustava, žene na neki način uživaju u prirodnosti pokreta i osjećaju i uživaju u vlastitoj senzualnosti', otkriva Ana Kuhanec Brašnović.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju