Humanitarna modna revija 'mRAK žene' za pomoć udrugama oboljelih od raka, održana je u hotelu Sheraton u Zagrebu. Sudjelovanjem u ovoj akciji pomažete radu udruga na unapređivanju prava i potreba oboljelih, te edukaciji o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka

Modna revija je organizirana u suradnji s Tekstilno tehnološkim fakultetom, koji već petu godinu organizira manifestaciju 'Modni ormar', a koji je ustupio kreacije za humanitarnu prodaju.

Modnu odjeću su nosile 'mRAK žene', oboljele od raka, a pridružile su im se i poznate hrvatske dramske umjetnice. Za glazbeni ugođaj pobrinule su se harfistica Doris Karamatić i Jelena Radan te grupa Meritas.

>> Video: Rak dojke, bolest sve učestalija među mladim ženama

>> Holivudske zvijezde koje su pobijedile rak dojke

Prikupljena sredstva su namijenjena za rad udruga oboljelih od raka: Udrugu oboljelih od malignih bolesti 'Za novi dan', Udrugu žena oboljelih od raka dojke 'SVE za NJU!' i Udrugu oboljelih od raka pluća 'Jedra'.

Pojedinci i tvrtke mogu pružiti podršku donacijama na žiro račun koji je otvoren posebno za ovu namjenu: 2484008-1500175000, svrha plaćanja: Zajedno protiv raka, primatelj: Udruga 'Za novi dan', Zagreb.

Više na www.mrakzene.zanovidan.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju