Pridružite nam se na besplatnom vježbanju u prekrasnom zelenilu parka Maksimir gdje će poznata instruktorica pilatesa i balet pilatesa održati zanimljiv trening prilagođen svima onima željnima održati tijelo u fit formi i napuniti ga pozitivnom energijom

S dolaskom lijepog vremena otvara nam se i mogućnost vježbanja na otvorenom, a upravo je to i najzdraviji način vježbanja. Osim što je dobar za vaše tijelo, odličan je i za um.

Naime znanstvena istraživanja pokazala su kako samo pet minuta vježbanja na svježem zraku popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje.

>> 8 ubojica proljetnog umora

Tako preporučaju šetanje, trčanje, vožnju biciklom ili bilo koje aktivnosti u kojima uživate. Osim što je dobro za vaše tijelo, vježbanje na otvorenom dobro je i za vaš novčanik jer je besplatno.

>> Kombinacijom baleta i pilatesa do vretenastih mišića

Upravo na jedno takvo sportsko-rekreativno druženje u povodu Međunarodnog dana sporta, poziva vas ovog vikenda trenerica pilatesa i balet pilatesa Nataša Huljak. Ona će u subotu 26. svibnja vremenu od 9 do 11 sati u prekrasnom zelenilu parka Maksimir (na livadi pokraj jezera, a nasuprot Vidikovca)) održati zanimljiv trening namijenjen svim dobnim skupinama.

Odjenite laganu sportsku odjeću i u subotu pravac prema Maksimiru na zeleno jutarnje razgibavanje i dozu dobrog raspoloženja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju