Prelijepa manekenka ruskog porijekla Natalia Vodianova novo je zaštitno lice kampanje The Bogaboo (Red) koji u sklopu već poznate RED kampanje pomaže zaraženima virusom HIV-a

Manekenka i majka troje djece Natalia Vodianova novo je zaštitno lice kampanje 'The Bogaboo (Red)', akcije u sklopu humanitarne RED kampanje posvećene borbi protiv širenja virusa AIDS-a.

'Virus HIV-a čini djecu izuzetno krhkima. Bolest je vrlo pametan neprijatelj ljudske rase i mučno mi je od činjenice da sa djeca rađaju s tim neprijateljem u sebi' obrazložila je manekenka svoje sudjelovanje u kampanji koja je za 18,000 trudnica osigurala lijek koji sprečava mogućnost prenošenja virusa s majke na dijete.

'U ovako teškim vremenima ne smijemo biti socijalno neosjetljivi' dodala je Natalia koja je pokrenula vlastitu humanitarnu organizaciju posvećenu siromašnoj djeci Rusije.

>> Supermodel u bikiniju: Natalia Vodianova

Efektnu crveno-bijelu fotografiju Natalije i dječice različitih rasa te dječjih kolica od čije prodaje dio prihoda odlazai u humanitarne svrhe snimila je Mary McCartney.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju