Disanje znači život. Čovjek može živjeti nekoliko dana bez hrane i vode, ali samo nekoliko minuta bez disanja. Otežano disanje, šmrcanje i kihanje posljedica su prehlada ili alergija, a Aqua Maris sprej za nos, prvi proizvod iz linije, pomaže kod prehlade i alergijskog rinitisa, a namijenjen je i za ovlaživanje nosa pri boravku u suhim prostorima

Nos čini početni dio dišnog sustava i ima zaštitnu ulogu pri ulasku zraka u organizam. Njegova površina prekrivena je mikroskopskim dlačicama koje su u stalnom pokretu u smjeru ždrijela uklanjajući nataložene nečistoće.

Virusi, bakterije ialergeni na ovaj način budu 'izbačeni' čime se sprečava razvoj bolesti. Svaki dan nos na ovaj način profiltrira 15 000 litara zraka.

Ukoliko dođe do bolesti čeka nas neugodno šmrcanje i kihanje. Lučenjem velike količine sluzi i refleksom kihanja, organizam izbacuje iz dišnih putova uzročnike bolesti, što je dio procesa ozdravljenja.

Ovim prirodnim mehanizmom u nosu organizam štiti dišne putove od bolesti i oštećenja. Za njihovo pravilno funkcioniranje bitna je pravilna higijena. Čišćenje nosa posebno je bitno ujutro, kao priprema za dan te prije spavanja.

Aqua Maris sprej za nos, prvi proizvod iz linije, pomaže kod prehlade i alergijskog rinitisa, a namijenjen je i za ovlaživanje nosa pri boravku u suhim prostorima. Vrijedno ga je koristiti i kao svakodnevni ritual zdravlja, u svrhu ispiranja bakterija, virusa, alergena i ostalih nečistoća koje kroz nos ulaze u dišne putove i narušavaju zdravlje.

Ovaj proizvod opremljen je najmodernijom pumpicom, koja sprečava kontakt otopine i vanjske okoline, zbog čega proizvod i bez upotrebe konzervansa ostaje sterilan tijekom upotrebe do posljednje kapi.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu. Savjete i obavijesti o proizvodima možete dobiti ponedjeljko, srijedom i četvrtkom od 15 do 19 sati pozivom na broj našeg savjetovališta 01/ 3010 946.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju