Grudi su najpoželjniji ukras ženskog tijela, a veliki broj žena spreman je otići pod nož samo kako bi obogatili svoj dekolte. No što ako veličina grudi prelazi prosjek i počne predstavljati problem za ponosne vlasnice? Istraživanja su pokazala kako se prosječna veličina ženskih grudi povečala čak za dva broja

Iako veliki broj žena sanja o većim grudima, a obdarene sretnice poput Christine Hendricks i Kim Kardashian ponosno pokazuju svoj bujni i izazovni dekolte, postoji sve više žena koje zbog veličine grudi ne mogu pronaći odgovarajući grudnjak niti odjeću.

I dok je prosječna veličina grudi u pedesetim godinama prošlog stoljeća bila košarice B, najnovija istraživanja su pokazala kako se prosječna veličina ženskog poprsja povećala čak za dva broja.

Upravo iz tog razloga proizvođači grudnjaka u Velikoj Britaniji, zemlji u kojoj žive žene s najizraženijim oblinama na svijetu proizveli su najveću veličinu košarica do sada, veličinu N.

Ova model grudnjaka mekog materijala i udobnog kroja, bez žice ili dugih pomagala olakšao je život ženama koje se godinama bore s problemom iznadprosječno velikih grudi.

Vlasnice ove veličine grudnjaka koje u većini situacija nemaju problema s pretilošću ili viškom kilograma svakodnevno se susreću s brojnim problemima, od pronalaženja odgovarajućeg kupaćeg kostima i odjeće do problema sa snom ili svakodnevnim aktivnostima.

>> Grudnjak koji pomlađuje dekolte za 10 godina

>> Magični grudnjak povećava grudi za dva broja

Upravo zbog zdravstvenih razloga većina ih se odlučuje na estetski zahvat smanjivanja grudi, a sve kako bi započele normalan život bez 'utega' koji osim što privlači pažnju muškaraca izaziva samo probleme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju