Naporan tempo kojeg se Angie morala pridržavati tijekom dvotjednog boravka na Farmi zaboravila je već nakon nekoliko minuta na stolu za masažu na kojem je umalo i zaspala

Boravak na Farmi za Angie je trajao dva tjedna, nakon dvoboja u kojem je za duelisticu odabralua Avu Karabatić i od nje izgubila, vratila se svakodnevnom životu.

Život na Farmi je ipak nešto zahjtjevniji pa je Angie po povratku osjetila umor i zatezanje u leđima koje je riješila jedna masaža u Poliklinici Nemetova.

>> Angie Garany dolazi na F2F farma chat!

Bivša farmerica se tijekom masaže toliko opustila da je skoro zaspala, a ovakav oblik opuštanja preporučila bi svakome.

>> VIDEO Žana Štrbac: Depiliram se britvicom!

Briga o zdravlju, svijest o potrebi za tjelesnom aktivnošću, uravnotežena prehrana, aktivni odmor i relaksacija, put je prema dobrom zdravlju i većoj kvaliteti življenja.
Tim stručnjaka iz Poliklinike Nemetova pripremio je više brižljivo kreiranih programa koji će vam pružiti mogućnost unapređenja i očuvanja zdravlja.

Medicinski fitnes
Vježba se po individualnom programu kojeg nakon testiranja izrađuje kineziolog prema potrebama i željama svakog pojedinog korisnika, a sadrži aerobne i anaerobne vježbe na spravama i u dvorani te vježbe snage i istezanja u bazenu.

Individualni fitnes
Namijenjen je osobama koje nemaju zdravstvenih tegoba, već žele poboljšati svoj zdravstveni status i prevenirati bolesti i deformacije sustava za kretanje.
Uključuje vježbe na fitnes spravama i u dvorani, a izrađuje ga kineziolog po osobnim karakteristikama svakog korisnika.

Bazen
Slobodno plivanje u novouređenom bazenu s toplom vodom (30°C – 32°C), s ugrađenim aparatom za protustrujno plivanje, podvodnom masažom i gejzirom.

Program redukcije tjelesne težine
Namijenjen je svima koji imaju problema s tjelesnom težinom. Vježba se po individualnom programu kojeg nakon testiranja izrađuje kineziolog iz Poliklinike Nemetova. Bazira se na aerobnim vježbama, pri čemu kineziolog određuje optimalnu zonu frekvencije srca u kojoj dolazi do sagorijevanja masnoća. Izvode se vježbe jačanja na spravama i s pomagalima (lopte, palice, trake, ringovi, strunjače…) te vježbe istezanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju