Za kupinovo vino ili sok od bazge sigurno ste već čuli. No, keksi od lavande ili marmelada od bazge novost je koja izaziva pravo oduševljenje. Ukusni i slatki, a potpuno prirodni i zdravi. Provjerite što se sve može proizvesti od lavande, bazge ili melise

Eterična ulja, kreme za lice, melem za usne, keksi, sapun za tijelo, vino ili čaj - sve to prirodno i ljekovito. Koristite li samo nešto od toga bit ćete mirni, nasmiješeni, imat ćete čiste misli i dobro ćete razmišljati, neće biti stresa, treme i depresije.

Upravo su posljednja istraživanja pokazala da Hrvati sve češće posežu za antidepresivima. No, priroda ima rješenje.

Melisa je lijek za besane noći, isparava antidepresivna svojstva i otklanja loše misli, noćne more, prevrtanja u krevetu i od nje se prekrasno spava.

Med s cimetom je dobar za imunitet, snižavanje kolesterola, bolji rad srca i bubrega, a osim što je fino i zdravo je.

Kao i kupinovo vino koje je pravi lijek za srce. Dovoljno je popiti jednu čašu na dan. I liječnici preporučuju ovaj prirodni napitak.

Za hidrataciju tijela dovoljan je sapun napravljen od eteričnog i maslinovog ulja. Postoji 13 vrsta, za svaki tip kože. No, jedan je najzanimljiviji.

Radi se o sapunu koji ima 23-karatno zlato i pet eteričnih ulja. To je ekskluzivan sapun koji udovoljava željama ljudi koji vole te ekskluzivne stvari', rekla je Jelena Mamić.

Jer priroda daje samo najbolje!