Za kupinovo vino ili sok od bazge sigurno ste već čuli. No, keksi od lavande ili marmelada od bazge novost je koja izaziva pravo oduševljenje. Ukusni i slatki, a potpuno prirodni i zdravi. Provjerite što se sve može proizvesti od lavande, bazge ili melise

Eterična ulja, kreme za lice, melem za usne, keksi, sapun za tijelo, vino ili čaj - sve to prirodno i ljekovito. Koristite li samo nešto od toga bit ćete mirni, nasmiješeni, imat ćete čiste misli i dobro ćete razmišljati, neće biti stresa, treme i depresije.

Upravo su posljednja istraživanja pokazala da Hrvati sve češće posežu za antidepresivima. No, priroda ima rješenje.

Melisa je lijek za besane noći, isparava antidepresivna svojstva i otklanja loše misli, noćne more, prevrtanja u krevetu i od nje se prekrasno spava.

Med s cimetom je dobar za imunitet, snižavanje kolesterola, bolji rad srca i bubrega, a osim što je fino i zdravo je.

Kao i kupinovo vino koje je pravi lijek za srce. Dovoljno je popiti jednu čašu na dan. I liječnici preporučuju ovaj prirodni napitak.

Za hidrataciju tijela dovoljan je sapun napravljen od eteričnog i maslinovog ulja. Postoji 13 vrsta, za svaki tip kože. No, jedan je najzanimljiviji.

Radi se o sapunu koji ima 23-karatno zlato i pet eteričnih ulja. To je ekskluzivan sapun koji udovoljava željama ljudi koji vole te ekskluzivne stvari', rekla je Jelena Mamić.

Jer priroda daje samo najbolje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju