Iako ga je s Farme 'izbacio' maneken Antonio, naš proslavljeni boksač Stjepan Božić sportski je podnio poraz i vratio se životu u kojem će brigu o životinjama i druženje s farmerima zamijeniti trenuci sa sinovima i treninzi

Nakon izlaska s Farme i Stjepan se, kao i svi kandidati koji su izašli prije njega uputio na pregled u Polikliniku Nemetova. nakon ugodnog druženja u ordinaciji doktorice Martine Radetić, specijalistice otorinolaringologije naš proslavljeni boksač je dobio potvrdu kako je sa zdravljem sve u redu.

Zbog trnaca koje je osjetio u prstima ruke nakon izlaska s Farme posjetio je i neurologa, no iz ordinacije je izašao s osmijehom i zadovoljan.

'Obavio sam ORL pregled, zadovoljan sam jer je sve OK. Prije ulaska na Farmu sam imao meč na kojem sam zaradio perforaciju bubnjića, no nakon pregleda mi je potvrđeno kako je s tim sve u redu', rekao nam je Stjepan nakon pregleda te dodao kako je riješio i problem s trncima u prstima.

>> VIDEO: Angie umalo zaspala na stolu za masažu

>> Ivan Hrvatska: Imam 1 kilogram masti i 6 litara vode viška!

Poliklinika Nemetova nastala je 1978. od Centra za dijagnostiku, a 1997. registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku te tako postala prva poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu. 2004. Poliklinika posluje u sklopu Basler osiguranja Zagreb, a od 2007. postaje dio Baloise Group.

U Poliklinici rade specijalisti brojnih specijalnosti, a i razvili smo konzilijarnu suradnju s vodećim imenima hrvatske medicine.

Svakodnevno na raspolaganju našim pacijentima su interna medicina, kardiologija, radiologija, kirurgija, dermatologija, neurologija i psihijatrija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ortopedija, ginekologija, otorinolaringologija, okulistika, nuklearna medicina, onkologija, medicina rada s pripadajućim djelatnostima te biokemijsko-hematološki laboratorij. Poliklinika danas zapošljava 83 djelatnika.

U Poliklinici se u posljednjih mjeseci investiralo vrlo mnogo. Nabavljen je višeslojni kompjutorizirani tomograf, digitalni mamograf, digitalni rtg uređaj, laserski uređaj za dermatologiju (Cutera), novi uređaj za kolonoskopiju i gastroskopiju, novi ultrazvučni aparat za višestruku primjenu (abdomen, dojka, štitnjača, srce, krvne žile), kompletno je obnovljena oprema za fizikalnu terapiju i medicinski fitnes, holter za 24-satno mjerenje tlaka.

Uz već do sada nabavljene uređaje oprema je vrlo suvremena i omogućuje brzu i kvalitetnu dijagnostiku.

Na telefonski poziv javit će se stručno osposobljena osoba koja će vam dati precizne informacije i omogućiti obavljanje svih traženih pretraga.

Osiguran je i osobni kontakt s liječnikom – specijalistom, individualno vođenje kroz dogovoreni program, te izbor liječnika po želji.

Poliklinika osigurava dnevni smještaj u apartmanima ili posebnim prostorima tijekom pretraga (dijagnostike), rehabilitacije i drugih programa koji su potrebni, s mogućnošću boravka člana obitelji uz pacijenta, uz garanciju pune diskrecije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju