Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke. Udruga 'Sve za nju' svoju je akciju završila izdavanjem singla koji su otpjevale najveće domaće zvijezde Neno Belan, Petar Grašo i Massimo Savić

Petar Grašo, Massimo Savić i Neno Belan otpjevali su prekrasnu pjesmu te se uključili u projekt na način da daju svoj glas i status te na taj način pomognu ovoj akciji.

Singl 'Sve za nju' može se od 21. listopada ekskluzivno kupiti u svim dm prodavaonicama. Suradnja s velikanima glazbene scene nastavak je humanitarne kampanje u sklopu koje su tijekom listopada održane zabavno edukativne radionice i na taj način predstavljen rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka.

>> Naglasite svoju ljepotu ružičastom vrpcom

Stihove je napisao Aresen Dedić, a uglazbio ih je Petar Grašo. Organizatori akcije pjesmom su želji poslati poruku o važnosti prevencije, no i psihološkoj pomoći oboljelim ženama.

'Ovo iskustvo me se dojmilo. Žene iz Udruge 'Sve za nju', unatoč svojoj teškoj bolesti cijelo su vrijeme snimanja spota bile nasmijane i pune života. Iako ne znam kako se one osjećaju iznutra, osmjesi koji su cijelo vrijeme bili na njihovim licima mene su fascinirali jer vjerujem kako boriti se s rakom nije lako. Nadam se kako će i naša pjesma vratiti nekome osmjeh na lice, jer optimizam je važna komponenta na putu do ozdravljenja', istaknuo je Neno Belan.

'Onog trenutka kad se dogodi najčešće nije kasno, a može bit, a zašto kad ne mora biti tako', rekao je autor glazbe Petar Grašo.

U spotu se uz poznate glazbenike pojavljuju žene oboljele od karcinoma.

>> Prevencijom spriječite rak dojke

>> Smjelim pozama u borbu protiv raka dojke

'Cure zrače nevjerojatnim optimizmom i kada ih se snima radi se o ne namještenim osmijesima. Čast mi je privilegija tu biti', rekao je Massimo Savić.

Statistike su poražavajuće, posebno kada znamo da je to bolest koja se danas liječi.

'900 obitelji svake godine ostane bez sestre, žene ili majke', naglasio je Petar Grašo te dodao kako to možemo promijeniti!

Uključivši se u projekt 'Sve za nju' potrebitost osvješćivanja žena i šire javnosti o važnosti prevencije raka dojke, shvatio je i Massimo Savić. Zapanjen činjenicom kao svake godine u Hrvatskoj od raka dojke obolijeva oko 2500 žena, dok istovremeno godišnje umire gotovo 900 žena objeručke je prihvatio mogućnost da vlastitim doprinosom pomogne u edukaciji javnosti, ali i da podsjeti muškarce u obitelji kako rak dojke nije bolest koja se tiče samo žena, ona neizravno utječe na obitelj, ali i na cijelu okolinu oboljele žene uključivši prijatelje, suradnike…:

Više u In Magazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju