Svojom zavidnom linijom Viktorija Đonlić Rađa i danas, 18 godina nakon što je ponijela titulu Miss Dalmacije ostavlja bez daha. No, kako i sama priznaje za to nisu zaslužni geni već svakodnevno vježbanje

Kao i brojne poznate ljepotice koje svakodnevno susrećemo u sportskom izdanju kako se vraćaju s treninga tako i ova 35 godina stara Splićanka svakodnevno izdvaja sat vremena za vrlo aktivan fitness trening za oblikovanje tijela i jačanje tonusa mišića pod nadzorom osobnog trenera:

>> Viktorija Rađa i Jelena Rozga: Najviše štikle Splita

1. Podizanje kukova
Ležite na leđima s nogama savijenim u koljenima. Jednu nogu podignite u visini grudi, a drugom odgurivanjem podižete stražnjicu.

Viktorija priznaje kako za izgled nisu zaslužni geni već svakodnevno vježbanje

>> Viktorija Rađa: Pogled koji je užario Split

2. Čučanj s kattlebell utezima
Stanite uspravno i napravite raskorak u širini ramena, U svaku ruku uzmite utege te ruke spojite na grudima te ravnih leđa se spuštate u niski čučanj. Vježba jača muskulaturu nogu, ali i cijelog tijela.

3. Iskorak
U ruke uzmite vreću ili neki drugi nešto teži predmet. Stanite u raskorak te desnom nogom krenite u veliki raskorak spuštajući se koljenom skroz do poda. Vježbu ponovite s obje noge, a namijenjena je za zadnju ložu i stražnjicu.

4. Spiderman
Stanite u poziciju za sklekove. U trenutku kada se počnete spuštati u sklek, skvrčenu u koljenu desnu nogu podižete do razine struka. Vježbu ponovite i na drugoj nozi.

5. Jednoručno veslanje
Za ovu vježbu potrebna je girija od 12 kilograma ili manje. Iskoračite desnom nogom, nagnite tijelo prema naprijed te u lijenu ruku uzmite uteg. lakat skupite uz tijelo te podižite uteg dok ruka ne dosegne pravi kut. vježbu radite u serijama na obje ruke.

6. Triceps dips
Naslonite se dlanovima na klupu te noge ispružite ispred sebe. U serijama se spuštajte i podižite na rukama dok vam lakat ne bude pod pravim kutom i nazad. Ova je vježba odlična za zadnju stranu nadlaktice, ramena i prsni koš.

7. Burpy
Ovo je vrlo dinamična vježba koja započinje iz uspravnog položaja potreban vam je ritam. Brzim pokretima spustite se u čučanj, naslonite na ruke te iz čučnja poskočite u položaj skleka i natrag u čučanj te u uspravni položaj. Vježbu ponovite nekoliko puta u serijama.

Kako bi okrijepili tijelo i vratili mu snagu nakon treninga počastite se shakeom, a Viktorija preporuča kombinaciju naranče, jabuke, špinata, i cimeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju