'Vitafest' - prvi sajam zdravlja i zdravog života održat će se od 12. do 14. listopada 2012. godine u Hypo centru, kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi i svojem zdravlju, te zdravlju svojih bližnjih

'Vitafest' - sajam zdravlja po prvi put održat će se od 12. do 14. listopada u Zagrebu, za sve one koji žele poboljšati kvalitetu života i zdravlja.

Sajam će u tri dana održavanja na zanimljiv i zabavan način posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima kojima mogu očuvati ono najvrijednije – svoje zdravlje.

>> Mario Valentić i OfficeFit na Zadovoljna.hr

Po prvi puta posjetitelji će na jednome mjestu dobiti informacije i educirati se o lokalnim, državnim i nacionalnim zdravstvenim uslugama i resursima, kao i o dostupnim proizvodima, uslugama i aktivnostima kojima možemo unaprijediti kvalitetu života i poboljšati zdravlje, pokazati kako briga o zdravlju ne mora nužno biti mukotrpna ili oduzimati previše vremena te motivirati sudionike na promjene koje će pozitivno utjecati na njihov život i zdravlje.

>> Još se stignete pripremiti za ljeto: Učvrstite guzu i bedra

Sajam će okupiti brojne izlagače koji zdravstvenim temama pristupaju s različitih aspekata: farmaceutske kuće, proizvođače dodataka prehrani, proizvođače biljnih proizvoda, privatne zdravstvene i rehabilitacijske ustanove, ordinacije, osiguravajuće kuće, predstavnike iz brojnih djelatnosti bliskih zdravlju i ljepoti kojima je cilj zdravlje i bolja kvaliteta života.

Izlagači će predstaviti proizvode namijenjene poboljšanju zdravstvenog stanja i kvalitete života, zdravu hranu i napitke, prirodnu kozmetiku, fitness i wellness centre, te sve ostale aktivnosti povezane sa zdravljem.

U tri dana, program posjetiteljima nudi predavanja brojnih stručnjaka i razna mjerenja zdravstvenog statusa kao što su vid/sluh, kapacitet pluća, krvni tlak i koštana masa. Posjetitelji sajma moći će se konzultirati s liječnicima, osiguravateljima i proizvođačima zdravih proizvoda i pomagala te isprobati vježbe i dobiti ideje za aktivnosti koje mogu izvoditi i sami (pilates, fitness...).

Posjetitelje također očekuju prezentacije kuhanja zdrave hrane na zabavan i ukusan način, fitness program za sve posjetitelje sajma, besplatne masaže, igre i kvizovi za djecu i odrasle, zabavne i edukativne nagradne igre, a sve s ciljem promoviranja zdravog načina života.

Brinite o sebi i svome zdravlju, posjetite 'Vitafest', sajam zdravlja od 12.-14.10.2012. u Hypo centru, savjetujte se sa stručnjacima i iz prve ruke saznajte sve informacije potrebne za poboljšanje vašeg zdravlja i kvalitete života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju