Uz eko fit vikend na otoku Lošinju, okruženi miomirisima ružmarina i lovora te borove šume, uz edukativne i zabavne radionice možete osnažiti tijelo i duh te pritom uživati u gastronomskim delicijama.

Okružen morskom pjenom, miomirisima ružmarina i lovora te bogatom borovom šumom, Vitality Hotel Punta jedinsveno je mjesto prirodnog sklada.

Pruža vam se mogućnost iskusiti novu dimenziju odmora kroz stoljetnu ljekovitost velološinjske prirode, od strane vrhunskih sručnjaka i posebno za vas pripremljenog Eko fit vikenda i gastronomskih delicija. Obiteljski vikend osmišljen za podizanje energije i pripremu organizma za obaveze koje slijede.

Zašto EKO? Jer vas želimo približiti prirodnim izvorima, okusima, emocijama i potrebama.

Zašto FIT?
Jer vam nudimo raznovrsne, edukativne i zabavne aktivne programe, radionice i predavanja, drugačije od sandardnih wellness i ftness programa želimo vam pokazati kako vitalnost i fit forma ni dolaze samo iz bilo kakvih vježbi snage ili aerobik programa. Mi ćemo vas odvesi na mjesto koje će vam dati odgovor na osjećaj osnaženog i poletnog organizma.

EKO-FIT vikend vam želi pružiti sigurnost u vas same, osvjestiti vitalne signale organizma i potaknuti vas na sitne rituale kroz godinu koji će ojačati vaš um i tijelo.

Program je osmislila inovatorica body tehnike, jedinstvene flozofije tretiranja organizma Ana-Marija Jagodić Rukavina, uz koju program vode i iskusni body instruktori iz Slovenije, Barbara Tavčar i Sandi Kovačič, te iz Hrvatske, Gordana Majerić, Ana Bodiš, Maja Sakač i Dejana Trajkov.

Podijelite s nama sreću i krenite u nove podvige zadovoljni sa sobom. Kažu da je to glavni preduvjet uspjeha! Prilikom rezervacije šaljemo upitnik o prehrambenim i životnim navikama preko kojeg se dobiva uvid o metaboličkom tipu polaznika koji nam je važan u osmišljavanju jelovnika.

Više o programu pročitajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju