Vitkije tijelo u samo 2 tjedna, tijekom vašeg sna je moguće.

Somatoline Cosmetic Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni: prvi tretman za tijelo razvijen za intenzivnu razgradnju lokaliziranih masnih naslaga tijekom noći

Somatoline Cosmetic Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni je rezultat znanstveno naprednog istraživanja. Njegova
učinkovita formula kombinira tri specifična svojstva koja omogućavaju preoblikovanje tijela i učinkovito djelovanje:

1. Aktivni sastojci pospješuju prirodni mehanizam lipolize i stimuliraju drenažu tijekom noći, ubrzavajući djelovanje.

2. Formula sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka kako bi se pojačala učinkovitost.

3. Sastojci formule stvaraju nevidljivi sloj na koži koji tijekom noći pospješuje trajnost i upijanje kozmetičkih aktivnih sastojaka kako bi se produžio učinak preoblikovanja tijela.

Zašto djeluje? Zbog specifičnog i sinergijskog učinka

Specifično djelovanje. Sukladno cilju preoblikovanja tijela aktivni kozmetički sastojci trebaju biti pažljivo odabrani. Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni sastoji se od kozmetičkih aktivnih sastojaka, koji se smatraju najučinkovitijim za brzu razgradnju lokaliziranih masnih naslaga, tijekom noći.

Sinergija. Svaki od kozmetičkih aktivnih sastojaka BioUltraslim-complexa™, ima posebno djelovanje i koristi se za razgradnju msnih naslaga i sinergično djeluje s ciljem brzog i vidljivog preoblikovanja tijela:
a) Crvena (Gelidium cartilagineum) i smeđa (Laminaria digitata) morska alga: razgrađuju trigliceride u masne kiseline (lipoliza);
b) Corallina officinalis i maslac karité: učvršćuju tonus kože
c) Bijela glina iz Amazonije i morska sol: pospješuju drenažu čineći površinu kože glatkijom;
d) Pelvetia canicola i etil nikotinat: zahvaljujući toplom učinku, poboljšava se receptivnost tkiva kroz vazomotoričke stimulacije kože.

MIŠLJENJE DERMATOLOGA:

Profesor Leonard Marini, direktor Centra Skin Doctors’ u Trstu i bivši predsjednik Europskog udruženja za kozmetiku i estetsku dermatologiju (ESCAD), izražava svoje mišljenje o znanstvenom dosjeu i sastavu formule: 'Kroz detaljnu studiju svih dostavljenih materijala o istraživanju Somatoline Cosmetic , uvjeren sam u korištenje ozbiljnih i strogih, te razvojnih metodologija.'

Kliničko- instrumentalne studije potvrđuju rezultate

Učinkovitost Somatoline Cosmetic tretmana se oduvijek ocjenjuje i dokazuje strogim znanstvenim testiranjem prema kliničkim metodama priznatih od strane međunarodne znanstvene zajednice.

Upravo zato je Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni bio podvrgnut kliničko-instrumentalnim studijama u nezavisnim institutima, na značajnom broju žena i pod nadzorom liječnika specijalista. Testiranja su obavljena putem raznih tehnika mjerenja kao što su ultrazvuk, plikometrija i mjerenje centimetarskom točnošću kako bi se osigurala učinkovitost, sigurnost i tolerancija na proizvod.

Uz znanstvenu strogost, Somatoline Cosmetic pridaje veliku važnost svojim potrošačima: proizvod se predstavlja tržištu samo ukoliko je bio pozitivno ocijenjen od strane potrošača; istraživanja se provode od strane specijaliziranih istraživačkih instituta na odabranom uzorku potrošača. Tijekom godina, u kliničko-instrumentalnim studijama i istraživanjima zadovoljstva korisnika Somatoline Cosmetic, sudjelovalo je više od 15.000 žena : jer samo zahvaljujući snazi znanosti, moguće je stvoriti učinkovit proizvod.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju