Sjedeći posao te večeri koje provodimo uz televiziju ili kompjutor ostavljaju trag na tijelu, a pogotovo na kralježnicu. Kako bi tom potpornju organizma osigurali zdravlje najbolje rješenje je sportska aktivnost. Ukoliko u moru prijedloga niste pronašli ništa zanimljivo predlažemo vam Jukari Fit to Flex

Europsku premijeru Reebok Jukari Fit to Flex program doživjet će na zagrebačkom SKOK-u, Sajmu sporta i slobodnog vremana. Novu metodu vježbanja predstavit će master trenerice Sophie Baxter i Johanna Fellner.

JUKARI Fit to Flex je proizašao iz vrhunske suradnje vodeće sportske marke Reebok i glasovite svjetske skupine Cirque de Soleil, a dio programa odvija se i u zraku.

Svi željni novih izazova u vježbanju nikako ne smiju propustiti Zumba Class s poznatim trenerom Steveom Boedtom koji će otkriti kako vježbaju Madonna i Gwyneth Paltrow.

Svjetska fitness zvijezda Steve Boedts trener je na 3 televizije, dobitnik brojnih međunarodnih priznanja za svoje originalne ideje i koordinator programa 'The biggest loser' i 'Celebrity fitness'. Steve na ovogodišnji SKOK stiže predstaviti svoje Zumba, Koktel step i 3D bodytraining bodysculpt moves treninge.

Prezentacije se održavaju u SKOK FAN ZONI na 1. katu Arena Centra. Ulaz je slobodan. U slijedeća tri dana, 30. rujna, 1. i 2. listopada svi posjetitelji Arena centra moći će sudjelovati i pobliže se upoznati s raznim aktivnostima i programima koje se predstavljaju u sklopu sajma.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju