Veliko događanje Za bikini HIT, budi FIT! održano na Jarunu, okupilo je brojne sudionike, među kojima se ističu Mario i Mirna Valentić i Mr. Fit Mario Petreković koji su sudionicima pokazali kako jedinstvenom kombinacijom pravilne prehrane i jednostavnih vježbi doći do željene linije i pozitivne promjene za vlastito tijelo

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti.

>> OYO časti - besplatna proba servisa OYO.hr

>> Jeste li krenule u potragu za kupaćim kostimom?

>> Kojim se namirnicama boriti protiv celulita?

Mirna i Mario Valentić su, osim voditeljske uloge, uz fitness instruktore Orlando Fita aktivno demonstrirali vježbe za trbušne mišiće, a za trošenje kalorija sudionika u sklopu zabavnih radionica pobrinuli su se instruktorica Zumbe Helena Lojen i djevojke iz studija Thalia, hula-hoperi iz udruge Happy Hoop te penjači iz Sportsko-penjačkog kluba Pulfer, koji su pokazali tehnike penjanja na umjetnu stijenu.

Tim vrhunskih nutricionista, na čelu s dr.sc. Darijom Vranešić Bender, objasnio je važnost doručka kao nezaobilaznog obroka, ponudio savjete kako uravnotežiti prehranu te mjerio indeks tjelesne mase, a svi zainteresirani mogli su probati ukusne voćne koktele pripremljene s žitaricama.

Da vježba može biti i zabavna zorno je demonstrirao Mr. Fit Mario Petreković , koji se pobrinuo i da sve sudionice timskog natjecanja, neovisno jesu li osvojile neku od bogatih nagrada za prva tri mjesta ili one utješne, nakon vježbi za trbušne mišiće, okretanja hula-hopa te penjanja na umjetnu stijenu kući odu s osmijehom na licu. Korisne savjete prisutnih stručnjaka potražile su i mnoge javne osobe, među kojima su bile i poznate glumice Barbara Nola, Tamara Garbajs i Petra Dugandžić iz serije Larin izbor.

Cilj ovog događanja bio je pokazati da kampanja Za bikini HIT, budi FIT predstavlja pravi zaokret za tijelo i organizam te da će svakoj ženi pružiti priliku da zablista na plaži u svom idealnom bikiniju.

Osnova ove kampanje je Flat Belly program Nestlé Fitness žitarica, koji je osmislio tim vrhunskih svjetskih stručnjaka, kao inovaciju koja kombinira zabavne, ali i iznimno učinkovite načine za potrošnju kalorija, jednostavne vježbe za učvršćivanje trbušnih mišića te pametne trikove za pravilnu prehranu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju