Kod slaganja odjevne kombinacije vodimo računa o tome da se u odabranoj odjeći osjećamo udobno, ali i da se ona uklapa u ambijent u kojem ćemo se nalaziti. Tako se je jedna žena neočekivano i doslovno odjenula u skladu s hotelom u kojem je odsjela

Ova Amerikanka vjerojatno nije previše razmišljala o tome što će odjenuti kada je krenula na putovanje, ali ispostavilo se da je odabrala majicu koja će se sjajno uklopiti u ambijent hotela u kojem je odlučila boraviti tijekom odmora.

Kada se prijavila u hotel i krenula prema svojoj sobi, shvatila je da doslovno izgleda kao hodnik hotela.

Naime, kada se prijavila u hotel i krenula prema svojoj sobi, shvatila je da doslovno izgleda kao hodnik hotela. Točnije, raspored boja na njezinoj majici u potpunosti se poklopio s bojom zidova u hotelu.

Svoje čuđenje zabilježila je na jednoj fotografiji koju je odmah poslala prijateljici, a ona ju je objavila na web stranici Imgur. Do sada ju je vidjelo 4 milijuna ljudi, a stotine njih odlučile su se našaliti na račun ove situacije.

Je li hotel napravljen od majice ili je majica napravljena od hotela sjajno koordiniranje odjeće s mjestom boravka, neki su od 'modnih' komentara na ovu situaciju, ali većina je ipak pomislila kako je čitava stvar čudna pa čak i pomalo jeziva.

Može se odjaviti kad god želi, ali nikada ne može otići, napisao je jedan korisnik duhovito aludirajući na legendarnu pjesmu 'Hotel California' benda Eagles.

Ova majica nije jedini odjevni komad koji je zaludio Internet - prošle godine svi su pričali o dvobojnoj haljini koja je podijelila svijet.

View post on imgur.com

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju