U Parizu je počeo Tjedan visoke mode koji redovito privuče brojne slavne osobe,a među slavnim damama koje nisu propustile današnju reviju modne kuće Schiaparelli bila je i Zendaya.

Galerija Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli +1 Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli

Mlada glumica koja već ima status modne ikone i ovaj put je završila u centru pozornosti zahvaljujući izdanju koje je na društvenim mrežama izazavalo pravo oduševljenje.

Jednako kao što je ovaj modni događaj mjesto na kojem dizajneri pokazuju svoje najsmjelije ideje, tako ga i slavne dame koriste da pokažu upečatljiva izdanja.

Izdanje mlade glumice bilo je upravo takvo. Iako crno od glave do pete, nikako nije bilo dosadno, upravo suprotno.

Glumica je na reviju stigla u kreaciji čiji gornji dio čini crna uska majica povišenog ovratnika i dugih rukava koji su ukrašeni efektnim detaljima.

Donji dio kreacije čini duga satenska suknja s naborima oko struka i dramatičnim šlepom koji izgledom podsjeća na rep.  Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli (Foto: Profimedia)

Ispod suknje koju krasi prorez na strašnjem diijelu Zendaya je nosila prozirne crne dokoljenke dok se, kada je u pitanju obuća, odlučila za crne salonke s vrtoglavo visokom potpeticom.

Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli Zendaya na reviji modne kuće Schiaparelli (Foto: Profimedia)

Detalj zbog kojeg je pjevačica svojim izdanjem privukla dodatnu pozornost bila je frizura. Inače kovrčavu kosu zamijenila je ravnom frizurom s mikro-šiškama zahvaljujući kojoj je po mnogima izgledala poput čarobnoog stvorenja.

Sviđa li vam se ovo izdanje?

glasova:

"Čudesna kao i uvijek", "Savršena", "Kao da je s drugog planeta", "Bez mane"... samo su neki od komentara.

Zendaya u spornom uzorku: Savršeno izdanje ili prvi gaf modne miljenice? Zendaya i Nicolas Ghesquière, kreativni direktor ženskih kolekcija u Louisu Vuittonu Zendaya na reviji modne kuće Louis Vuitton Zendaya u životinjskom uzorku od glave do pete +1 Zendaya na Pariškom tjednu mode uoči revije modne kuće Louis Vuitton

Pet fantastičnih promjena frizura slavnih dama zbog kojih ćete odmah zvati frizera Zendaya Zendaya Hailey Bieber +7 Kourtney Kardashian

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju