Istraživanje potvrdilo: Ovo su centimetri koje mora imati 'muški ponos'

Podijelite na

Veličina nije bitna - fraza je koju smo čuli nebrojeno puta. No, ako sudimo prema statističkim podacima, čini se kako žene, kada je riječ o centimetrima i muškosti, baš i nisu iskrene

Autor : Zadovoljna Objavljeno: 8.5.2016 / 09:32

Žene priznale kako je veličina muškog ponosa ipak bitna

Žene priznale kako je veličina muškog ponosa ipak bitna (Foto: Gulliver/Thinkstock)

Istraživanje provedeno na svjetskoj razini na velikom uzorku žena iz Amerike i Europe dokazalo je kako je veličina ženama itekako važna, iako to možda ne žele izreći na glas.

"Istraživanje je dokazalo kako je veličina ženama itekako važna, iako to možda ne žele izreći na glas"

Naime na pitanje - Je li ženama veličina muškog 'ponosa' važna u seksu, čak 89 posto njih je odgovorilo negacijski.

No da je riječ o neiskrenom odgovoru, potvrdile su već u sljedećem zadatku u kojem su trebale navesti kolika bi veličina spolovila, po njima, bila idealna za muškarca.

Iako se odgovori razlikuju od države do države, jedna stvar ih je povezivala, a to je činjenica da su sve žene za idealnu duljinu muškog ponosa odabrale onu koja je značajno veća od prosječne za muškarce u njihovoj zemlji.

Tako je primjerice u Italiji, prosječna duljina muškog spolovila 15,3 centimetra, a Talijanke su se izjasnile kako bi idealna duljina istog, po njima bila 17,2 centimetra, što je gotovo dva centimetra više od prosjeka.

U tablici donosimo prosječne veličine muškog ponosa po zemljama, ali i zanimljive odgovore žena koje su ipak otkrile svoja očekivanja očekivanja.

Tablica prosječne veličine muškog ponosa po zemljama te očekivanja žena

Tablica prosječne veličine muškog ponosa po zemljama te očekivanja žena (Foto: Zadovoljna.hr)

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se