Veličina nije bitna - fraza je koju smo čuli nebrojeno puta. No, ako sudimo prema statističkim podacima, čini se kako žene, kada je riječ o centimetrima i muškosti, baš i nisu iskrene

Istraživanje provedeno na svjetskoj razini na velikom uzorku žena iz Amerike i Europe dokazalo je kako je veličina ženama itekako važna, iako to možda ne žele izreći na glas.

Istraživanje je dokazalo kako je veličina ženama itekako važna, iako to možda ne žele izreći na glas

Naime na pitanje - Je li ženama veličina muškog 'ponosa' važna u seksu, čak 89 posto njih je odgovorilo negacijski.

No da je riječ o neiskrenom odgovoru, potvrdile su već u sljedećem zadatku u kojem su trebale navesti kolika bi veličina spolovila, po njima, bila idealna za muškarca.

Iako se odgovori razlikuju od države do države, jedna stvar ih je povezivala, a to je činjenica da su sve žene za idealnu duljinu muškog ponosa odabrale onu koja je značajno veća od prosječne za muškarce u njihovoj zemlji.

Tako je primjerice u Italiji, prosječna duljina muškog spolovila 15,3 centimetra, a Talijanke su se izjasnile kako bi idealna duljina istog, po njima bila 17,2 centimetra, što je gotovo dva centimetra više od prosjeka.

U tablici donosimo prosječne veličine muškog ponosa po zemljama, ali i zanimljive odgovore žena koje su ipak otkrile svoja očekivanja očekivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju