Korisnica na Redditu našla se u dilemi nakon što ju je dugogodišnji dečko zamolio da ne nosi bikinije na plaži jer izgleda prelijepo, i jer se boji da će ju salijetati drugi muškarci


Imam dečka Roberta s kojim sam zajedno već tri godine, odnosno od moje prve godine fakulteta. Svake godine moje sestrinstvo u srpnju ide na tjedan dana u Meksiko, družimo se, plivamo, jedrimo i slično. Ponašamo se kao klasični studenti na odmoru
,' ovim je riječima započela svoju dilemu na Redditu korisnica pod nadimkom VillaVillaVillaGrape.

'Moj dečko nije bratstvu i ne ide sa mnom. Prve mi je godine rekao da se zabavim u Meksiku. Tada sam imala zdravu težinu, ali u bikiniju nisam izgledala ništa posebno. Na kraju druge godine fakulteta počela sam vježbati i paziti što jedem. Nije se vidjela velika razlika u mojem tijelu, pa mi je opet rekao da se lijepo zabavim.

Dilema korisnice VillaVillaVillaGrape izazvala je veliki interes na ovoj digitalnoj platformi, te brojne komentare koji su bili iznenađeni zahtjevom.

Ove godine moje se tijelo promijenilo. Istopila sam masnoću, dobila mišiće, a s čučnjevima sam napokon oblikovala stražnjicu. Sve moje prijateljice rekle su mi da izvrsno izgledam, a s time se složio i Robert.

Ove godine pakiram se za put, Robert vidi da u kofer stavljam bikinije i kaže mi: Moram razgovarati s tobom. Sa suzama u očima mi kaže da ne želi da na plaži nosim bikinije, niti drugu odjeću koja otkriva tijelo jer se boji da će me salijetati brojni muškarci. Potom mi uputi sljedeću rečenicu: draga, vjerujem ti, ali ne vjerujem dečkima koji će biti oko tebe.

Da je bio agresivan, rekla bih mu ne. No zamolio me na vrlo ljubazan i nježan način, i stvarno mi se učinilo da je iskreno zabrinut. S druge strane nisam dijete da mi se govori kako se trebam ponašati, te što smijem, a što ne smijem raditi. Volim ga, ali ne znam što da učinim.
'

Dilema korisnice VillaVillaVillaGrape izazvala je veliki interes na ovoj digitalnoj platformi, te brojne komentare koji su bili iznenađeni zahtjevom.

'Molim te nemoj mu udovoljiti. Iskreno, da sam ja na tvojem mjestu, bila bih uvrijeđena. On zapravo govori da ti prije nisi bila dovoljno atraktivna da privučeš pažnju drugih muškaraca, ali sada kada jesi, želi da se pokriješ i sakriješ svoje tijelo. To je apsurdno! On je nesiguran, i to je njegov problem. Reci mu da ga voliš, i da ga nećeš povrijediti, a potom odjeni bikini bez razmišljanja, i budi ponosna na sebe.' komentirala je osoba nadimka minasituation.

'Sumnjam da se tvoj dečko boji da ćeš ga prevariti. Da misli da ćeš ga prevariti vjerojatno ne bi bio s tobom tri godine. Čini mi se da se boji da sada kada imaš atraktivnije tijelo da ćeš privlačiti i atraktivnije muškarce te da ćeš početi razmišljati kako možeš naći boljeg dečka. Sve su to iracionalni strahovi. Moraš s njime razgovarati, i objasniti mu da si mu privržena,' savjetovao je someswellguy.

'Kada netko kaže vjerujem ti, ali ne vjerujem drugima, to znači da ti ta osoba uopće ne vjeruje. Nemoj previdjeti tu činjenicu samo zato što je imao suze u očima,' nadovezao se punkpixz.

Što biste vi napravili da vas dečko zamoli da ne nosite bikini na plaži?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju