Sve ove kvalitete ženu čine još privlačnijom, ali ima muškaraca koji se s tim kvalitetama jednostavno ne znaju nositi

1. Samouvjerenost

Mnogi muškarci priznat će da ih privlače samouvjerene žene koje se ne boje otvoreno izražavati svoje stavove i razmišljanja, ali ponekad ih se pomalo i boje. Međutim, pravi muškarci neće se povući pred samouvjerenom i samopouzdanom ženom niti će pokušavati "zatomiti" te njezine kvalitete.

'Sve ove kvalitete ženu čine još privlačnijom, ali ima muškaraca koji se s tim kvalitetama jednostavno ne znaju nositi.'

2. Neovisnost

Nekada su žene u potpunosti ovisile o muškarcima i njihovom novcu, ali danas je u većini dijelova svijeta situacija drugačija. Žene se same brinu o sebi, zarađuju svoj novac i uživaju u tome što su slobodne. Pravi muškarac neće se osjećati ugroženo u društvu neovisne žene.

3. Prihvaćanje vlastitog tijela

Nije važno imate li vitku ili puteniju figuru, jeste li visoki ili niski, blijedi ili maslinaste puti… Važno je kako se osjećate u svom tijelu. Prihvaćanjem vlastitog tijela onakvo kakvo ono jest projicirate zadovoljstvo I samopouzdanje. Mnogi muškarci potvrdit će kako se u svoje partnerice nisu zaljubili zato što su izgledale "savršeno", nego zato što ih je oborila s nogu njihova pozitivna energija i pozitivan stav prema vlastitom izgledu.

'Pretjerana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost.'

4. Neustrašivost

Iako muškarci vole kada žena im potrebu osjećati se sigurno i zaštićeno uz njih, vole i neustrašive žene koje su uvijek spremne na rizik ili životnu avanturu.

5. Umjerena samokritičnost

Svatko od nas ima dužnost povremeno preispitati same sebe i uputiti si pokoju konstruktivnu kritiku zbog koje možemo postati bolji, ali pretjerana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Nemojte stalno osuđivati sami sebe, umanjivati svoj uspjeh, tražiti nešto negativno u svakoj pozitivnoj stvari koja vam se dogodi. Kada vam netko uputi kompliment, prihvatite ga s osmijehom, a ne s komentarom koji automatski pobija lijepu stvar koju vam je netko rekao.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju