Ivan Alduk predstavio je ekskluzivnu kolekciju vjenčanih haljina u intimnom prostoru Hrvatskog narodnog kazališta


U čarobnom prostoru Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu pred odabranim krugom suradnika, prijatelja i javnih osoba, mahom ljubiteljica dizajnerovog ženstvenog dizajnerskog potpisa, održana je prva modna revija Ivana Alduka nakon pet godina. Posljednjih godina Alduk svoje projekte predstavlja isključivo putem modnih kampanja u režiji vrhunskih modnih fotografa, a ovakva prezentacija se izvrsno uklopila u estetiku brenda.

'Ženstvene siluete vjenčanica koje prate liniju tijela, šivane su od najfinijih čipki, a postupno se razvijaju u raskošnije i sve efektnije modele A-kroja, naglašavajući bogatstvo tekstura i uski struk.'

Modeli Alduk prikazani su na posve drukčiji način, u čarobnom ambijentu, uz odabrani krug uzvanika obilježavajući uspješnih deset godina na modnoj sceni. Predivna kulisa nikog nije ostavila ravnodušnim, uz poseban interijer, goste i salonski način predstavljanja dočarao je ljepotu prošlih vremena koje odiše elegancijom i luksuzom.

Uzvanike je oduševila nova kolekcija Alduk bridal za proljeće/ljeto 2017. koja slijedi postulate visoke mode kao osnovu za stvaranje linije vjenčanica. Ženstvene siluete koje prate liniju tijela, šivane od najfinijih čipki, postupno se razvijaju u raskošnije i sve efektnije modele A-kroja, naglašavajući bogatstvo tekstura i uski struk.

Poseban styling revije je dodatno zagrijao srca uzvanica jer su ručno vezeni frakovi od čipke i perlica, prozirne majice s 3D teksturom i aplikacijama te raskošni plaštevi poslužili kao izvrsna zamjena za već klasične bundice, stole i velove. Dizajner je pokazao izvrstan spoj visoke mode i bridal kolekcije koju rijetko viđamo na modnom nebu, a za koju svi svi uzvanici poželjeli da traje još duže.

Uz vjenčane haljine modeli su nosili fine ženstvene cipele poznatog brenda Högl, koje su odlično pristajale Aldukovom modnom izričaju. Za frizure modela pobrinula se Keune Akademija, a šminku potpisuje make-up artistica Marija Butković.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju