Iskra Lawrence plijeni pažnju gdje god se pojavi. Tako je bilo i na dodjeli Elle Style Awards gdje se pojavila u efektnom sakou-haljini


Plus size ljepotica Iskra Lawrence pojavila se na dodjeli nagrada "Elle Style Awards". Plijenila je pažnju u osebujnom mini izdanju s potpisom brenda "AQ/AQ" koji se na Internetu može kupiti po cijeni od oko stotinjak britanskih funti, odnosno oko 1000 kuna.

Odjenula je svečani sako-haljinu u crnoj boji koji je sparila s crnim topom i atraktivnom torbicom, a cijelo izdanje podignula štiklama Christiana Louboutina u boji kože koje su produljile noge plus-size ljepotice.


Iskra s ponosom nosi konfekcijski broj 42 i trudi se svojim javnim nastupima osvijestiti žene da vole svoja tijela bez obzira na oblik i veličinu.

Ljudi misle da govorim o osnaživanju žena zbog novaca, no to jednostavno nije istina. Ne razumijem zašto mediji stavljanju modele na pijedestal. Ja koristim sve raspoložive načine da budem iskrena te im pokažem kako smo svi mi isti i nesavršeni, priznala je 26 godina stara ljepotica.

Iz istog razloga nedavno je pokrenula i YouTube kanala u kojem govori o svojem tijelu, promjenjivim idealima ljepote te drugim važnim pitanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju