Izreku o ženi koja čuva tri kuta kuće najbolje utjelovljuje Camila Alves. Karijeru manekenke, modela i tv voditeljice, ova je brazilska ljepotica nakratko stavila na čekanje kako bi se posvetila odgoju troje djece, kao i poticanju bujajuće filmske karijere svog supruga Matthewa McConaugheya


'Dobri' geni i zdrav život zaslužni su za besprijekoran izgled Camile Alves, čak i kada slavna ljepotica nosi tajice i običnu pamučnu majicu s nekoliko rupa, a na licu nema ni trunke šminke.

Lijepa mama upravo je u ovakvom izdanju, te u društvu najmlađeg sinčića Livingstona 'skočila' do jednu njujorške pizzerije, te svejedno privukla pažnju fotografa.

>> Jessica Alba: Drugo lice transformerice bez šminke i frizure

Camila Alves izgleda fantastično u dizajnerskim krpicama na crvenom tepihu, ali i u casual odjevnim komadima koji su se našli prvi pri ruci.

Slavna Brazilka, koja će potkraj mjeseca napuniti 33. rođendan, sa sunčanim naočalama na očima i u debeloj pernatoj jakni zrači te dokazuje da lijepa žena ne treba mnogo 'ukrasa'.

Trčanje za dvogodišnjim Livingstonom, kao i briga za šestogodišnjeg sinčića Levija te četverogodišnju kćerkicu Vidu očigledno je drži u top formi.

Povrh svega, njezin suprug Matthew McConaughey tvrdi da je upravo Camila najzaslužnija osoba za njegov filmski uzlet u posljednjih dvije godine, jer ga je potakla da prihvati uloge o kojima ranije nije ni razmišljao.

U našoj fotogaleriji pogledajte najopuštenije trenutke lijepe Camile.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju