Catherine Middleton nastavlja s posjećivanjem volontera koji se bave humanitarnim radom. Plemenita vojvotkinja na Svjetski dan mentalnog zdravlja sa suprugom je obišla članove udruge Mind plijeneći pozornost u pletenoj haljini Tory Burch


Vojvotkinja od Cambridgea
i princ William obilježili su Svjetski dan mentalnog zdravlja posjetivši Harrow College u sjeverozapadnom Londonu družeći se s mladim volonterima dobrotvorne organizacije Mind koja pomažu osobama s ovim problemima.

Catherine Middleton za ovu je priliku odabrala haljinu 'Paulina' američke dizajnerice Tory Burch koja svojim krojem naglasak stavlja na uzak struk vojvotkinje. Crno-bijelu kreaciju iz prošlogodišnje kolekcije za jesen / zimu sparila je s omiljenim crnim parom salonki Stuarta Weitzmana i torbicom Mulberry.

Istu haljinu nosila je u travnju prošle godine na službenom putovanju po Australiji i Novom Zelandu još jednom pokazavši da isti odjevni komad voli nositi nekoliko puta.

Vojvotkinja je rodila svoje drugo dijete – princezu Charlotteu u svibnju ove godine, te se u rekordnom roku vratila u fit formu, koju nastavlja naglašavati decentnim i elegantnim modnim rješenjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju