Hilaria Baldwin instruktorica je joge i supruga Aleca Baldwina, koja je svojim režimom prehrane i vježbanjem pomogla slavnom glumcu da izgubi dvadesetak kilograma viška. Otkrila je i kako održava svoje tijelo u top formi nakon dvije trudnoće


Hilaria Baldwin
sretna je mama dvoje djece – dvogodišnje Carmen i četveromjesečnog Rafaela. Instruktorica joge stara 31 godinu navikla je na redovitu vježbu i zdravu prehranu, pa ovakve navike prenosi i na svoju obitelj.

'Dojim u sva doba dana i večeri, pa prilagođavam obaveze svojem sinčiću. Pijem puno vode od kokosa jer sam shvatila da potiče stvaranje mlijeka, a nakon toga vježbam. Ili izvodim jogu ili trčim, nekad činim oboje,' priznaje Hilaria koja u slobodno vrijeme voli plesati i balet.

'Imamo dva psa, pa ih Alec vodi u šetnju, sa mnom nekad izvodi jogu, a trčimo i za Carmen, pa smo uvijek u pokretu,' dodaje instruktorica joge.


Strastvena veganka tijekom prve trudnoće, te na savjet liječnika, u prehranu je uvela jaja i ribu, koju jede i danas zajedno sa svojom obitelji. Na jelovniku njene obitelji nalazi se i mnoštvo svježeg voća, povrća i žitarica.

Na jelovniku obitelji Baldwin nalazi se puno voća i povrća, žitarice, riba i jaja.

'Uvijek jedemo doručak zajedno, i to normalne stvari poput granole, zobene kaše ili jaja. Ponekad jedemo ostatke od večeri ranije – npr. pomiješam salatu od kelja i kvinoje, a obožavam pripremati i svježe smoothieje, koji su odličan način da Carmen pojede nešto više povrća,' kaže ova zadovoljna mama.

Hilaria Baldwin imala je veliki utjecaj na prehranu svoga supruga kojeg je upoznala u 2011. godini, i koji je u relativno kratkom roku znatno smršavio.

'Kad sam ga upoznala, Alec nije jeo crveno meso, ali je konzumirao mliječne masti. Isprva je svako jeo svoj tip hrane, no nakon nekoliko mjeseci zatražio me za pomoć jer mu je liječnik rekao da ju u visokom riziku za dobivanje dijabetesa tipa 2. Počeo je jesti hranu kao i ja, te redovito vježbati i u svega par mjeseci izgubio je dvadesetak kilograma što su svi primijetili, a postao je i puno zdraviji,' sa osmijehom kaže Hilaria.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju