Otkako su se u ožujku ove godine pojavili po prvi put zajedno na crvenom tepihu prije dodjela nagrada BAFTA u Londonu, mediji ne prestaju pričati o vezi Millie Bobby Brown i Jacoba Hurleya Bongiovija.

Galerija Jacob Bongiovi je sin slavnog roker Jon Bon Jovija Jacob Bongiovi pratio je svoju djevojku Millie Bobby Brown i na premijeru nove sezone Stranger Thingsa Elijah Hewson sin poznatog roker Bono Voxa iz grupe U2 +2 Brandon Thomas Lee je sin rokera Tommyja Leeja i Pamele Anderson

Mlada glumica popularne televizijske serije "Stranger Things" u vezi je s 20-godišnjim sinom poznatog rokera Jon Bon Jovieja i to ne želi skrivati. Jacob trenutno studira i igra američki nogomet na sveučilištu Syracuse u New Yorku.

Nije pošao koracima svojeg oca, iako dijeli mnogo fizičkih sličnosti s njim. A zahvaljujućim dobrom izgledu povremeno radi kao model.

Jacob Bongiovi pratio je svoju djevojku Millie Bobby Brown i na premijeru nove sezone Stranger Thingsa Jacob Bongiovi pratio je svoju djevojku Millie Bobby Brown i na premijeru nove sezone Stranger Thingsa (Foto: Guliver)

Očevim stopama, pak, krenuo je sin Paula Davida Hewsona, poznatijeg pod umjetničkim imenom Bono Vox. Elijah Hewson naslijedio je dobar glas od svojeg oca i frontmana grupe U2 iako ne voli to javno isticati.

Elijah želi postati slavan zahvaljujući vlastitim naporima i trudu. Predvodnik je i gitarist indie grupe "Inhaler" koji iza sebe ima izdan EP i desetak singlova, a prima izvrsne kritike gdje god nastupi.

Slika nije dostupna Tatina slika i prilika: 10 kćeri koje su pokupile gene svojih slavnih očeva

O kojim se to sve sinovima slavnih roker priča, pogledajte u našoj fotogaleriji i provjerite koliko su slični svojim očevima.

Elijah Hewson sin poznatog roker Bono Voxa iz grupe U2 Elijah Hewson sin poznatog roker Bono Voxa iz grupe U2 (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju