Otkako su se u ožujku ove godine pojavili po prvi put zajedno na crvenom tepihu prije dodjela nagrada BAFTA u Londonu, mediji ne prestaju pričati o vezi Millie Bobby Brown i Jacoba Hurleya Bongiovija.

Mlada glumica popularne televizijske serije "Stranger Things" u vezi je s 20-godišnjim sinom poznatog rokera Jon Bon Jovieja i to ne želi skrivati. Jacob trenutno studira i igra američki nogomet na sveučilištu Syracuse u New Yorku.

Nije pošao koracima svojeg oca, iako dijeli mnogo fizičkih sličnosti s njim. A zahvaljujućim dobrom izgledu povremeno radi kao model.

Očevim stopama, pak, krenuo je sin Paula Davida Hewsona, poznatijeg pod umjetničkim imenom Bono Vox. Elijah Hewson naslijedio je dobar glas od svojeg oca i frontmana grupe U2 iako ne voli to javno isticati.

Elijah želi postati slavan zahvaljujući vlastitim naporima i trudu. Predvodnik je i gitarist indie grupe "Inhaler" koji iza sebe ima izdan EP i desetak singlova, a prima izvrsne kritike gdje god nastupi.

Slika nije dostupna Tatina slika i prilika: 10 kćeri koje su pokupile gene svojih slavnih očeva

O kojim se to sve sinovima slavnih roker priča, pogledajte u našoj fotogaleriji i provjerite koliko su slični svojim očevima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju