Želite li ovoga ljeta osvježiti frizuru i probati neku novu nijansu, predlažemo vam "goli" balayage s kojim se zapravo dobiva najpoželjnija, prirodna nijansa plave boje.

 

Balayage je jedna od najtraženijih tehnika bojenja kose u frizerskim salonima zato što daje prirodne rezultate, a boju kose, koja je na korijenu tamnija, a na vrhovima svjetlija, nije potrebno često osvježavati. Kod balayagea rezultati su vrlo suptilni, zbog čega ta tehnika ne traži puno održavanja i brige te česte odlaske frizeru na novo bojenje.

"Goli" balayage je zapravo najpoželjnija, prirodna nijansa plave boje

Najnoviji trend u bojenju kose jest "goli" (engl. nude) balayage, koji je zapravo neutralna nijansa plave, točno na sredini između hladnih i toplih nijansi. "Goli" balayage zapravo oponaša prirodnu boju kose, a ova suptilna i prozračna nijansa pristaje baš svakome.

Ljeti mnogi odluče skratiti svoju dugu kosu Ljetna frizura idealna za one koji žele nešto kratko, ali ne prekratko

Jennifer Lopez 10 frizura koje nikada ne izlaze iz mode

"Goli" balayage na svakome će izgledati malo drukčije. Kakvu ćete nijansu dobiti, ovisi o jedinstvenim karakteristikama i podtonovima kose, zbog čega je krajnji rezultat isto tako originalan.

Postizanje "golog" balayagea prilično je jednostavno. Primjerice, pepeljastoj nijansi plave dovoljno je dodati zlatnije tonove i tako ćete dobiti tu trendi neutralnu nijansu plave.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju