Želite li ovoga ljeta osvježiti frizuru i probati neku novu nijansu, predlažemo vam "goli" balayage s kojim se zapravo dobiva najpoželjnija, prirodna nijansa plave boje.

 

Balayage je jedna od najtraženijih tehnika bojenja kose u frizerskim salonima zato što daje prirodne rezultate, a boju kose, koja je na korijenu tamnija, a na vrhovima svjetlija, nije potrebno često osvježavati. Kod balayagea rezultati su vrlo suptilni, zbog čega ta tehnika ne traži puno održavanja i brige te česte odlaske frizeru na novo bojenje.

"Goli" balayage je zapravo najpoželjnija, prirodna nijansa plave boje

Najnoviji trend u bojenju kose jest "goli" (engl. nude) balayage, koji je zapravo neutralna nijansa plave, točno na sredini između hladnih i toplih nijansi. "Goli" balayage zapravo oponaša prirodnu boju kose, a ova suptilna i prozračna nijansa pristaje baš svakome.

"Goli" balayage na svakome će izgledati malo drukčije. Kakvu ćete nijansu dobiti, ovisi o jedinstvenim karakteristikama i podtonovima kose, zbog čega je krajnji rezultat isto tako originalan.

Postizanje "golog" balayagea prilično je jednostavno. Primjerice, pepeljastoj nijansi plave dovoljno je dodati zlatnije tonove i tako ćete dobiti tu trendi neutralnu nijansu plave.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju