Popularne štikle s remenčićem oko gležnja i trakicom preko prstiju, zbog efekta izdužene noge koji garantirano poklanja svakoj figuri, jedne su od omiljenih u ormaru brojnih žena. Modna kuća Celine uz zanimljiv dodatak učinila je trendi model, inače rezerviran za tople dane, praktičnim čak i za šetnju u zimskim mjesecima

Šetnja Carrie Bradshaw njujorškim ulicama golih nogu i u omiljenim štiklama čak i kada se temperatura spušta do ništice, a asfalt prekrivaju pahulje snijega, postala je gotovo kultnom.

Oponašanje popularnog prizora možda je bilo inspiracija dizajnerskoj mašti modne kuće Celine koja je u kolekciji za jesen/zimu predložila štikle s krznenom postavom.

Jednostavan kožnati model s remenčićem oko gležnja i trakicom preko prstiju, te potpeticom visine 10.5 centimetara inače je jedan od omiljenih u mnogobrojnim šetnjama crvenim tepihom. Uz dodatak krzna trendi model dobio je i kartu za prolaz na asfalt i u zimskom periodu što je demonstrirala Kim Kardashian.

Štikle za koje je potrebno izdvojiti 24.000 kuna Kim je kombinirala uz kožnate hlače i krznenu bundu na putovanju za Washington u društvu supruga.

Popularan model bez krzna brojne poznate dame već sezonama obožavaju, inspiraciju za šetnju u jednostavnim štiklama pogledajte u fotogaleriji: 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju