Iako je tijekom zime za savršenu frizuru potrebno uložiti malo više truda, instant rješenje krije se u vašoj boji kose, točnije u samo nekoliko pramenova koji mogu u trenu osvježiti vaš izgled i vaše lice. Donosimo 10 ideja za zimske pramenove


Tijekom zimskih mjeseci kosa je suha, a brojni modni dodaci koji nas štite od zime, poput kapa, šešira i šalova, nikako ne laskaju našoj frizuri. No zahvaljujući zimskim pramenovima kosa uvijek može izgledati svježa i blistava i to u samo nekoliko poteza.

Zimski pramenovi su samo lagano svijetliji od ostatka kose, a nalaze se na 'prvim' pramenovima, odmah uz lice

Pramenovi su instant osvježenje svake frizure. Osim što će osvježiti vašu prirodnu boju kose, njihova uloga je kosi dati vizualni volumen i svježinu.

Što su zimski pramenovi?

Za razliku od prošaranih, takozvanih osunčanih pramenova raspodijeljenih po cijeloj kosi i idealni za ljetne mjesece, zimska varijanta bojanja kose puno je jednostavnija.

Zimski pramenovi su samo lagano svijetliji od ostatka kose, a nalaze se na 'prvim' pramenovima, odmah uz lice te su raspoređeni po poludugim i dugim šiškama. Ovaj detalj vrlo je decentan te jednostavan za izvedbu, a ne zahtijeva bojanje cijele kose.

U galeriji fotografija donosimo 10 poznatih ljepotica, brineta i plavuša, koje uživaju u zimskim pramenovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju