Victoria Beckham lansirala je novu kolekciju u suradnji s luksuznom njujorškom robnom kućom Barney's. To je bio važan događaj za dizajnericu i zato je za tu priliku odabrala upečatljiv 'styling'

Victoria Beckham predstavila je medijima svoju novu kolekciju u njujorškoj robnoj kući Barney's.

Njezini slavni prijatelji došli su na predstavljanje u velikom broju kako bi joj pružili podršku. Među poznatim gostima našle su se Eva Longoria i Gwyneth Paltrow, a društvo joj je pravio i suprug David Beckham i kćer Harper Seven.

Za ovu prigodu Victoria se odlučila se izdanje u kojem je teško stati neprimijećen. Iako se najčešće odlučuje za bijele, crne ili bež kombinacije, ovaj put odjenula je jarko crvenu mini haljinu i crvene Manolo Blahnik štikle.

Detalj koji ovoj naoko jednostavnoj haljini daje notu senzualnosti je zanimljiv izrez na leđima. U ovoj minimalističkoj, ali upečatljivoj kombinaciji Victoria se uistinu isticala u gomili i 'probudila' boje u svom modnom stilu. Haljinu si već sada mogu priuštiti oni dubljeg džepa, a prodaje se po cijeni od 1585 eura (12 tisuća kuna).

Za večeru nakon predstavljanja odabrala je istu odjevnu kombinaciju, ali u bijeloj boji koja je unijela još više elegancije u ovo modno izdanje.
 

 

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju