Američka kompanija Everlane lansirala je svoj možda najiščekivaniji proizvod - tajice.

Perform tajice napravljene su od tehničke tkanine od recikliranih materijala, a dizajnirane su tako da ih se može koristiti za sportske aktivnosti i svakodnevno nošenje. Njihova je struktura takva da tijekom vremena ne gube oblik i mogu izdržati sve aktivnosti, odvijale se one u teretani ili bilo gdje drugdje.

Lagan, ali gust materijal istovremeno je udoban i čvrst, a oni koji su ih već probali potvrdili su da nisu prozirne, što je čest problem kod tajica. "Mogu izdržati saginjanje", komentirala je jedna od osoba koja ih je probala.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Mokre tajice koje bi se rijetko koja žena usudila nositi sa sportskim grudnjakom

Slika nije dostupna Od 79 do 229 kuna: 12 modela suknji idealnih za nošenje na tajice

Tajice se prodaju za 410 kuna i dostupna je dostava u Hrvatsku. Dolaze u četiri boje, u veličinama od XXS do XXL, a kada je kompanija prije tjedan dana objavila da ovaj proizvod uskoro dolazi u prodaju, napravljena je lista čekanja koja je u kratkom roku narasla na 33 tisuće ljudi.  Rad na ovim tajicama, do početka prodaje, trajao je više od dvije godine.

"Živim u njima već dva tjedna", "Ovo su najsvestranije tajice koje sam ikad mala", "Osjećaj je tako dobar", samo je mali dio komentara žena koje su dobile priliku testirati ih.

Inače, Everlane je jedan od najbrže rastućih brendova zahvaljujući ekološki prihvatljivom i društveno osviještenom načinu rada. Njihove proizvode nose i Angelina Jolie i Meghan Markle, a imaju cijelu vojsku sljedbenika koji samo čekaju novitete.

Ovo je njihov prvi izlet u svijet sportske opreme, a ljubitelji ove marke nadaju se da cijela priča neće stati samo na tajicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju