Talijani iznad svega cijene tri stvari dobro vino, tjesteninu i najvažnije od svega svoju majku. A dva najpoznatija talijanska dizajnera Domenico Dolce i Stefano Gabbana, svoju su kolekciju za jesen/zimu 2015/16 predstavljenu na Milano Fashion Weeku posvetili upravo mamama i majčinstvu



Romantična i sofisticirana kolekcija s potpisom Dolce & Gabbana slavila je majčinstvo. Pistom su izmjenjivalo 11 mama, a tri su modela prošetala s djecom. Osim najmlađih pažnju je privlačila i predivna trudnica Biana Balti koja je u 6. mjesecu mjesecu trudnoće 'ravnopravno' nosila modele poznatog dizajnerskog dvojca.

Mama je uvijek tu, ona je osoba koju uvijek možeš nazvati i kao što je Stefano Gabbana rekao svaki čovjek bilo gdje da se nalazi ima mamu.

Romantična i sofisticirana kolekcija s potpisom 'Dolce & Gabban'a slavila je majčinstvo. Pistom su izmjenjivalo 11 mama, a tri su modela prošetala s djecom

A oda majčinstvu  vidjela se u svakom odjevnom predmetu na pisti. Zanimljivi printevi inspirirani porukama i crtežima nećaka i nećakinja slavnog Domenica izgledali su neodoljivo. U kolekciji kojom se kao light motiv provlačila ruža ispreplitali su se i natpisi poput hot mamma ili sweet mamma.  

Ni ovog puta nije nedostajalo prepoznatljive čipke s potpisom talijanskih dizajnera, kao ni ženstvenih modela te donjeg rublja nadahnutog čipkom i ranim šezdesetim godinama prošlog stoljeća.

Cijela revija odisala je nostalgijom i romantikom koja je vidljiva i u stylingu, odnosno kosi predivno spletenoj u pletenice. Kolekcija 'Viva la mamma' u svakom segmentu slavila je majke i majčinstvo.

O čemu se radi u najnovijoj kolekciji slavni je dvojac dao naslutiti još pozivnicama koje su bile napisane dječjim rukopisom, a na njima je bila poruka 'ti amo mamma' i 'je t'aime maman'  (Volim te mama).

Svaki izlazak na reviji slavnog dvojca bio je kao živi umjetnički obiteljski portret. Pozitivna atmosfera, predivni modeli, printani motivi i ženstvenost iznad svega, razlozi su zbog kojih se ova revija izdvojila i zaslužuje svaku pohvalu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju