Narukvice su onaj komad nakita s kojim često razvijamo snažnu vezu i stupamo u interakciju na vrlo emotivan način. Kod izbora idealne narukvice ili slaganja niza narukvica koje će harmonično zaokružiti naše zapešće, osim estetskim i funkcionalnim kriterijima, vodimo se uvijek i raspoloženjem te osobnošću. Tako narukvice na nečijoj ruci uvijek djeluju vrlo zanimljivo, moćno i tajnovito jer suptilno prenose osobne priče, sjećanja, uvjerenja, snove ili motivacijske poruke

 FREYWILLE brend je diljem svijeta prepoznat po svojoj posvećenosti umjetnosti i izradi unikatnog nakita od emajla, a često se smatra sinonimom za najupečatljivije i najoriginalnije narukvice. Glamurozne i elegantne FREYWILLE narukvice jedan su od onih klasičnih modnih dodataka koji nadilaze sve trendove i koje ćete s radošću nositi uz brojne odjevne kombinacije. Vrhunski izrađene od pečenog emajla, ukrašene upečatljivim umjetničkim motivima naglašavaju ljepotu i nježnost ženskih ruku , dok nevjerojatnom paletom boja evociraju najljepše osjećaje te potiču dobro raspoloženje. FREYWILLE narukvice mogu se opisati i kao šaptači umjetničkih snova koji nas impresivnim detaljima i bajkovitim kompozicijama vode u čaroban svijet između stvarnog i nestvarnog, opisan u najljepšim remek-djelima svjetskih majstora slikarstva poput Moneta, Hundertwassera, Klimta ,Van Gogha, Botticellija i drugih. One pozivaju da se prepustimo jedinstvenoj avanturi u kojoj će nam snovi umjetnika otvoriti oči prema čarima vlastitih snova jer je umjetnost most koji nas povezuje s našim najdubljim željama i maštom.

PR PR Foto: PR

FREYWILLE “Dreams of the Artists” edicija sastoji se od niza kolekcija nakita koje FREYWILLE kreira u počast velikana slikarstva te tako podsjeća da su kroz povijest umjetnosti, snovi bili izvor inspiracije i izazova za umjetnike. Njihova snaga leži u sposobnosti da nas uvuku u drugu stvarnost i potaknu na razmišljanje o dubljim slojevima naše egzistencije. Snovi su postali središnja tema mnogih umjetničkih djela, a umjetnici su se koristili raznim tehnikama i stilovima kako bi prenijeli njihovu složenost i dubinu.

Za svaku kolekciju FREYWILLE nakita, prva faza kreiranja započinje dizajniranjem Diva ili Donna narukvice. One imaju najveću površinu emajla, a samim time preuzimaju ulogu ultimativnog naratora umjetničkih snova. Oslikavajući ih, FREYWILLE dizajneri imaju priliku realizirati svoje inspiracije i kreativne ideje u najopsežnijem obliku, odnosno najdetaljnije oživjeti priču odabranog slikara ili nekog njegovog remek-djela kroz minuciozne dekorativne elemente i raskošne boje. Kada završe s kreiranjem dizajna za Diva i Donna narukvice, FREYWILLE dizajneri pristupaju razvijanju svih ostalih oblika nakita unutar iste kolekcije jer je tako lakše pronaći lijepa i kreativna rješenja za umjetničke minijature s manjom površinom emajla. “ Slikarstvo je oduvijek bilo snažno sredstvo komunikacije i izražavanja, a umjetnici su kroz stoljeća koristili svoje platno kao portal za prikaz svojih snova i vizija. Kroz različite stilove i razdoblja slikarstva, umjetnici su nas inspirirali i potakli da zavirimo u svijet snova. Njihova vizija, maštovitost i hrabrost da istraže neistraženo ostavili su trajni trag u umjetnosti i u našem vlastitom razumijevanju snova”, poručuju dizajneri I stručnjaci za fino emajliranje iz FREYWILLE ateljea.

PR PR Foto: PR

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE narukvicama iz “Dreams of the Artists” edicije snimio je talentirani fotograf Ante Odak, u ulozi modela je prelijepa splitska arhitektica Klara Čerina.
Ponudu FREYWILLE narukvica možete istražiti u FREYWILLE online butiku na http://shop.freywille.com/hr/ ili razgledati u FREYWILLE butiku, Preradovićeva 2, Zagreb, a za više informacija možete posjetiti i https://www.facebook.com/FREYWILLE.HR.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju